Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Aantrekkelijk wonen met dementie

Martha Flora. De dementiezorg die u zoekt. Want wij zijn geen verpleeghuis, maar een geborgen, beschermde leefomgeving waar mensen met dementie hun leven prettig en waardig kunnen voortzetten. En waar u aantrekkelijk woont, in uw eigen, royale appartement.

Wonen in particulier verpleeghuis

U heeft uw eigen, royale appartement, dat van alle gemakken is voorzien. De sfeer en inrichting van uw woning bepaalt u helemaal zelf.

Vanuit uw appartement komt u in de Meander - het hart van onze geborgen, beschermde samenleving.

Verder lezen

Wonen met volop privacy

U wilt privacy als u daar behoefte aan heeft. Daarom kunt u zich altijd rustig terugtrekken in uw eigen, vertrouwde omgeving: een ruim appartement waar u comfortabel woont en waar u het voor het zeggen heeft.

Uw familie is altijd welkom. Ze kunnen blijven logeren wanneer ze maar willen.

Verder lezen

Eigen zorgappartement

U bewoont een royaal zorgappartement van 40 tot 65 m2. Met eigen sanitair, pantry en alle privacy.

Uw partner en (klein)kinderen kunnen altijd bij u blijven logeren. Wij zorgen dat u het leven zoals u dat gewend bent gewoon kunt voortzetten. En daar hoort uw familie natuurlijk bij!

Verder lezen

De Meander

De Meander is het warme hart van de beschermde samenleving die Martha Flora vormt. De Meander is een grote ruimte, met o.a. een eetkeuken, een huiskamer en een bibliotheek. U vindt er de sfeer en activiteit die past bij uw stemming.

Verder lezen

Inrichting zorgappartement

Het leven dat u gewend bent voortzetten. De sfeer van thuis vasthouden.

Het staat u natuurlijk vrij om het appartement geheel naar eigen inzicht in te richten. Meubels, schilderijen en andere objecten waar u aan gehecht bent, kunnen uiteraard meeverhuizen naar Martha Flora.

Verder lezen

Samenwerking Stirling Universiteit

Martha Flora heeft de inrichting en indeling van haar huizen ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Schotse Stirling Universiteit. De autoriteit op het gebied van design voor mensen met dementie.

Verder lezen

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?