Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

De Meander verrijkt wonen met dementie

De Meander is het kloppende hart van de beschermde samenleving die Martha Flora vormt. U vindt er de sfeer en afleiding die past bij uw stemming, op elk moment van de dag.

Een ruimte die prettig aanvoelt

Elke Martha Flora huis heeft een Meander, een unieke ruimte, speciaal ingericht voor mensen met alzheimer of een andere vorm van dementie. Het is de gastvrije, centrale plek van onze samenleving, waar gegeten wordt, waar u gezelschap vindt, waar activiteiten plaatsvinden en ook uw familie van harte welkom is. De Meander bestaat variërend per locatie uit een bibliotheek, een huiskamer, een eetkeuken, een tuin/dakterras en een atelier. Het kan niet anders, of u vindt er de sfeer waarbij u zich prettig voelt. Onze gastheer of gastvrouw zorgt dat het u- en uw familie – aan niets ontbreekt. Bij Martha Flora maken 12 bewoners gebruik van één Meander.

Lekker naar buiten

Vanuit de Meander loopt u zo de ruime tuin in. Een beschutte omgeving waar u zich veilig voelt en rust vindt. En waar u bij mooi weer lekker kunt genieten van het zonnetje. Tuiniert u graag? Ga uw gang!

Bekijk hier de foto's van de Meander van Martha Flora Den Haag

Meer in deze categorie

Wonen in particulier verpleeghuis Wonen met volop privacy Eigen zorgappartement Inrichting zorgappartement Samenwerking Stirling Universiteit

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?