Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Inrichting zorgappartement

Martha Flora is geen verpleeghuis in traditionele zin. U komt bij ons wonen omdat u wilt dat u leven zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Dus spreekt het vanzelf dat u ook uw appartement precies kunt inrichten zoals u dat wilt, een woonomgeving creëert die zoveel mogelijk op thuis lijkt.

Onze interieur stylist kan helpen

Maar wilt u het anders doen? Voor de inrichting van het appartement kunt u ook altijd een beroep doen op onze interieuradviseur/stylist. Als u daar behoefte aan heeft, helpen onze stylisten u graag bij de inrichting van uw appartement. Zij hebben veel ervaring met het inrichten van zorgappartementen voor ouderen. In overleg met u creëren ze een sfeer waarin u zich prettig en geborgen voelt. Een plek die net zo goed voelt als thuis.

Zelf appartement inrichten

Het staat u natuurlijk vrij om het appartement geheel naar eigen inzicht in te richten. Meubels, schilderijen en andere objecten waar u aan gehecht bent, kunnen uiteraard meeverhuizen naar Martha Flora.

Meer in deze categorie

Wonen in particulier verpleeghuis Wonen met volop privacy Eigen zorgappartement De Meander Samenwerking Stirling Universiteit

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?