Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Wonen in particulier verpleeghuis

Wij zijn eigenlijk geen verpleeghuis. Bij ons kunt u uw leven voortzetten zoals u dat gewend bent. Uiteraard krijgt u direct medische zorg als dat nodig is, maar onze zorg voor uw welbevinden gaat veel verder. Wij doen er alles aan om uw leven zo aangenaam mogelijk te maken. Om te beginnen de privacy van uw eigen appartement. Uw appartement is voorzien van sanitair en een pantry. De sfeer en inrichting van uw woning bepaalt u helemaal zelf.

Uniek: de Meander

U beschikt niet alleen over de privacy van een eigen appartement. Stap uw voordeur uit en u komt in de Meander. Een unieke ruimte, het hart van onze beschermde samenleving. In de Meander vindt u de sfeer die u zoekt en u bent er altijd in goed gezelschap. Er is een gezellige eetkeuken, een grote huiskamer, een tuinkamer, een bibliotheek en zelfs een atelier. Wilt u even lekker buiten zitten, dan staat de tuin tot uw beschikking. Houdt u toevallig van tuinieren? Help gerust met het bijhouden van de tuin.

Samen wonen kan ook

Op een aantal van onze locaties, zoals Martha Flora Gouda, kan uw partner bij u komen wonen in uw appartement. Het huiselijke leven dat u leidt, kunt u bij ons gewoon voortzetten. Prettig en vertrouwd voor u allebei. En voor uw partner betekent het ook nog eens een hele zorg minder. Want wij zijn verantwoordelijk voor uw welbevinden.

Middenin de samenleving

Martha Flora staat midden in de samenleving. Openbaar vervoer, winkels en andere voorzieningen zijn in de buurt. Wilt u even winkelen, een wandeling maken, naar de bioscoop of het theater? Geen punt. Een van onze mensen gaat graag met uw mee.

Meer in deze categorie

Wonen met volop privacy Eigen zorgappartement De Meander Inrichting zorgappartement Samenwerking Stirling Universiteit

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?