Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Allerbeste zorg bij dementie

Als u straks bij ons komt wonen, blijft uw leven zoals het nu is. In elk geval zo veel mogelijk. Dat maakt Martha Flora uniek ten opzichte van andere zorgaanbieders. Het leven zoals u dat nu leeft zo goed mogelijk voorzetten en alle ruimte om uzelf te zijn – dat is het doel van de allerbeste dementiezorg.

Uw welbevinden

Wij willen graag weten wie u bent. Wat u beweegt. Hoe meer we van u weten en begrijpen, hoe beter we kunnen zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt.

Uw persoonlijk welbevinden. Daar draait het om bij Martha Flora. Bij ons zijn er geen activiteitenroosters, geen verplichte toestanden. U doet lekker waar u zin in heeft, wanneer u daar zin in heeft. Niks moet.

Verder lezen

De familie hoort erbij

Uw familie is alles voor u. Daarom voelt Martha Flora ook voor uw partner en (klein)kinderen als een warm thuis.

Een thuis waar alle ruimte is om gezellig samen te zijn, een thuis dat van alle gemakken en comfort is voorzien. Iedereen is harte welkom op elk moment van de dag.

Verder lezen

Liefdevolle medewerkers

Wij werken met een ongekend ruime personeelsbezetting. Onze liefdevolle medewerkers hebben alle tijd voor u.

Onze liefdevolle medewerkers maken het verschil. Ze voelen bijna als familie, zo goed kennen ze u. Ze luisteren aandachtig en geduldig naar u en hebben nooit haast. Vaak hebben ze aan een half woord genoeg.

Verder lezen

Uw gezondheid

Bij alzheimer of een andere vorm van dementie is medische waakzaamheid geboden. Onze medewerkers observeren, signaleren en komen adequaat in actie als dat nodig is.

Als onze medewerkers vaststellen dat u een gespecialiseerde arts of therapeut nodig heeft, dan wordt die direct ingeschakeld.

Verder lezen

Aantrekkelijk wonen

Als thuis wonen niet langer gaat, is verhuizen naar Martha Flora de beste optie. Alleen wij bieden u de beschermde woonomgeving waar u uw eigen leven zo veel mogelijk kunt voortzetten.

In het appartement dat u bij ons huurt vindt u alles wat u nodig heeft. Leefruimte, rust, complete privacy. En uiteraard praktische zaken als een pantry en sanitair.

Verder lezen

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?