Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Aantrekkelijk wonen

Als thuis wonen niet langer gaat, is verhuizen naar Martha Flora de beste optie. Alleen wij bieden u de beschermde woonomgeving waar u uw eigen leven zo veel mogelijk kunt voortzetten. U bewoont uw eigen, ruime appartement waar u de baas bent. En daarbuiten vindt u een beschermde samenleving die wij de Meander noemen.

Eigen appartement, privacy

In het appartement dat u bij ons huurt vindt u alles wat u nodig heeft. Leefruimte, rust, complete privacy. En uiteraard praktische zaken als een pantry en sanitair. Het is uw eigen vertrouwde thuis, ingericht zodat u zich thuis voelt. Het is úw domein, úw huis. Onze medewerkers zullen uw appartement met het grootste respect betreden.

Beschermde samenleving

Ook buiten uw appartement geniet u van alle ruimte om te doen waar u zin in heeft. In de Meander, het kloppende hart van de beschermde samenleving die Martha Flora vormt. De Meander bestaat uit aaneengeschakelde ruimtes zoals een bibliotheek, een huiskamer, een eetkeuken, een tuin en een atelier. En uiteraard een beschutte tuin of dakterras. U vindt er gezelschap en alle gelegenheid om te doen wat u graag doet. Of dat nou koken is, schilderen, lezen, tuinieren, musiceren alles kan. Niets moet.

Wonen met uw partner

Op een aantal van onze locaties, zoals Martha Flora Gouda, kan uw partner bij u komen wonen in uw appartement. Het huiselijke leven dat u nu leidt, kunt u bij ons gewoon voortzetten. Prettig en vertrouwd voor u allebei. En voor uw partner betekent het ook nog eens een hele zorg minder. Want wij zijn verantwoordelijk voor uw welbevinden.

Lees meer over aantrekkelijk wonen met dementie.

Show-appartement Martha Flora Den Haag

Meer in deze categorie

Uw welbevinden De familie hoort erbij Liefdevolle medewerkers Uw gezondheid

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?