Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Particulier verpleeghuis Maastricht

Op 19 juni 2015 hebben we in Maastricht onze deuren geopend aan de Sint Pieterstraat 23. Binnen de oudste stadsmuren en op twee minuten lopen van het Onze Lieve Vrouweplein.

ZORGAPPARTEMENTEN LIMBURG

Op een van de mooiste plekjes van Maastricht beschikt u over een eigen studio met badkamer – uw privé domein dat u geheel naar eigen smaak kunt inrichten.  Vanuit uw studio stapt u de Meander binnen, de veilige, gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Met bibliotheek, huiskamer, eetkeuken, atelier en een tuin. Daar vindt u altijd een plek die bij uw stemming past. Huisdieren zijn in principe welkom.

DE TUIN – EEN BESCHERMDE OMGEVING

De tuin ligt aan het riviertje de Jeker. Deze veilige, beschutte tuin is zichtbaar en toegankelijk vanuit de Meander en heeft aangrenzend een schoolplein.

VRAAG RONDLEIDING AAN

Onze locatiemanager Anke Lousberg geeft u graag een rondleiding. Zij laat u zien hoe wij de allerbeste dementiezorg in praktijk organiseren. Bel haar op (06) 30 98 91 36  of vul hiernaast het inschrijfformulier in.

Bekijk hier de foto’s van de opening van Martha Flora Maastricht.

CONTACT

Martha Flora Maastricht
Sint Pieterstraat 23
6211 JM Maastricht

Voor informatie over wonen bij Martha Flora Maastricht kunt u bellen met locatiemanager Anke Lousberg via 06 3098 9136
Het telefoonnummer van de locatie is 043 311 7120

LET OP: de ingang van Martha Flora Maastricht ligt aan de binnenplaats, bereikbaar  via de poort naast de Begijnenstraat 17

BEKIJK HIER ALLE FOTO'S VAN MARTHA FLORA MAASTRICHT

Meer in deze categorie

Particulier verpleeghuis Lochem Particulier verpleeghuis Twello Particulier verpleeghuis Haarlem
Martha Flora Bavel
Particulier verpleeghuis Hilversum Particulier verpleeghuis Bosch en Duin Particulier verpleeghuis Rotterdam Particulier verpleeghuis Den Haag Particulier verpleeghuis Gouda

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?