Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Particulier verpleeghuis Bavel

In april  2017 heeft Martha Flora haar deuren geopend van haar nieuwe locatie aan de Kloosterstraat in Bavel. Martha Flora Bavel is gevestigd in een modern appartementencomplex en is voorzien van een grote daktuin. De locatie is centraal gelegen en bevindt zich midden in de levendige dorpskern van Bavel.

ZORGAPPARTEMENTEN NOORD-BRABANT

Martha Flora Bavel biedt volop ruimte aan 22 bewoners. Buiten uw appartement komt u in de Meander, de veilige gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Daar is altijd een plek waar u zich thuis voelt. Bijvoorbeeld in de huiskamer, de eetkeuken, de bibliotheek, de daktuin of het atelier. In het appartement kunt u helemaal de sfeer van thuis creëren en in de beschermde samenleving van Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Huisdieren zijn in overleg welkom.

INFORMATIEMIDDAGEN

Nieuwsgierig? Kom naar één van de informatiemiddagen op zaterdag 10 juni of 8 juli om 14:00 uur aan de Kloosterstraat 11B5 in Bavel.

VRAAG RONDLEIDING AAN

Onze locatiemanager Ank Mouwen geeft u graag een rondleiding. Zij laat u zien hoe wij de allerbeste dementiezorg in de praktijk organiseren. Bel haar op nummer 06-2735 1596 of vul hiernaast het aanvraagformulier in.

Contact

Martha Flora Bavel
1ste verdieping: Kloosterstraat 11B5 te Bavel
2de verdieping: Kloosterstraat 11C5 te Bavel
4854 CL Bavel
Telefoonnummer locatie: 0161 550 800

Voor informatie over wonen bij Martha Flora Bavel belt u met locatiemanager Ank Mouwen op 06-2735 1596 . Voor algemene vragen belt u met 020-820 1189.

Meer in deze categorie

Particulier verpleeghuis Lochem Particulier verpleeghuis Maastricht Particulier verpleeghuis Twello Particulier verpleeghuis Haarlem Particulier verpleeghuis Hilversum Particulier verpleeghuis Bosch en Duin Particulier verpleeghuis Rotterdam Particulier verpleeghuis Den Haag Particulier verpleeghuis Gouda

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?