Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Particulier verpleeghuis Haarlem

Sinds 1 december vindt u Martha Flora ook in Haarlem. Martha Flora  Haarlem is gevestigd in een modern appartementencomplex, heeft een zeer centrale ligging en is voorzien van een grote tuin.De locatie ligt op de rand van Haarlem-Zuid, Heemstede en Aerdenhout.

ZORGAPPARTEMENTEN NOORD-HOLLAND 

Martha Flora in Haarlem biedt volop ruimte aan in totaal 30 bewoners. U bewoont een royale zorgstudio met eigen badkamer en een pantry. U kunt hier helemaal de sfeer van thuis creëren en uw leven zoveel mogelijk voortzetten zoals u wilt. Uw zorgstudio grenst direct aan de Meander, de warme, beschermde samenleving van Martha Flora. Daar is altijd een plek waar u zich thuis voelt. Bijvoorbeeld in de bibliotheek, de huiskamer, de eetkeuken of de tuinkamer. Naast de studio’s biedt Martha Flora ook appartementen aan die bewoond kunnen worden door echtparen. Huisdieren zijn in overleg welkom.

VRAAG RONDLEIDING AAN

Wij geven u graag een rondleiding en laten u zien hoe wij de allerbeste dementiezorg in de praktijk organiseren. Voor meer informatie of een rondleiding kunt u contact opnemen met Ellen van Spronsen via 06 1012 2236 . Of vul hiernaast het aanvraagformulier in.

Contact

Martha Flora Haarlem
Helmlaan 10
2015 LE Haarlem
Voor vragen over wonen bij Martha Flora belt u met accountmanager Ellen van Spronsen via 06 1012 2236
Het telefoonnummer van de locatie is: 023 -524 6253

Meer in deze categorie

Particulier verpleeghuis Lochem Particulier verpleeghuis Maastricht Particulier verpleeghuis Twello
Martha Flora Bavel
Particulier verpleeghuis Hilversum Particulier verpleeghuis Bosch en Duin Particulier verpleeghuis Rotterdam Particulier verpleeghuis Den Haag Particulier verpleeghuis Gouda

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?