Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Particulier verpleeghuis Lochem

Martha Flora Lochem is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van Lochem, met een schitterend vrij uitzicht over bossen en weilanden. Rust en ruimte.

ZORGAPPARTEMENTEN GELDERLAND

In Lochem bewoont u een een royaal zorgappartement van 40 tot 60 m2. Met een eigen woonkamer, slaapkamer, sanitair en pantry. Buiten uw appartement komt u in de Meander, de veilige gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Daar is altijd een plek waar u zich thuis voelt. Bijvoorbeeld in de de huiskamer, de eetkeuken, de tuin of het atelier. In het appartement kunt u helemaal de sfeer van thuis creëren en in de beschermde samenleving van Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Huisdieren zijn in overleg welkom.

DE TUIN –  EEN BESCHERMDE OMGEVING

Op de terrassen kunt u heerlijk genieten van de mooie tuin. Bij slecht weer zit u lekker beschut in de transparante corridor.

VRAAG RONDLEIDING AAN

Teammanager Marieke Roks geeft u graag een rondleiding. Zij laat u zien hoe wij de allerbeste dementiezorg in de praktijk brengen. Bel haar op nummer 06 31 28 02 29. Of vul hiernaast het aanvraagformulier in.

Contact

Martha Flora Lochem
Zutphenseweg 91
7241 KP Lochem
Voor informatie over wonen bij Martha Flora Lochem belt u met teammanager Marieke Roks via 06 31 28 02 29
Het telefoonnummer van de locatie is: 0573 289 890

BEKIJK HIER ALLE FOTO'S VAN MARTHA FLORA LOCHEM

Meer in deze categorie

Particulier verpleeghuis Maastricht Particulier verpleeghuis Twello Particulier verpleeghuis Haarlem
Martha Flora Bavel
Particulier verpleeghuis Hilversum Particulier verpleeghuis Bosch en Duin Particulier verpleeghuis Rotterdam Particulier verpleeghuis Den Haag Particulier verpleeghuis Gouda

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?