Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Particulier verpleeghuis Gouda

Martha Flora Gouda is gevestigd in een modern appartementencomplex op de Ronsseweg. Het pand ligt tegenover het Groene Hart Ziekenhuis en op loopafstand van het station.

ZORGAPPARTEMENTEN ZUID-HOLLAND

Martha Flora Gouda telt 24 zorgappartement van 45m² met eigen sanitair, een pantry en alle privacy. Sommige appartementen kunnen bewoond worden door echtparen. Uw appartement grenst aan de Meander, de veilige gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Daar is altijd een plek waar u zich thuis voelt. Bijvoorbeeld in de bibliotheek, de huiskamer, de eetkeuken, de het dakterras of het atelier. In het appartement kunt u helemaal de sfeer van thuis creëren en in de beschermde samenleving van Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Huisdieren zijn in overleg welkom.

DE TUIN – EEN BESCHERMDE OMGEVING

Bij lekker weer kunt u altijd naar buiten. Er is een grote daktuin. Een beschermde omgeving vol groen, met beschutte bankjes en zithoekjes. Houdt u van tuinieren, dan kunt u lekker uw gang gaan. De tuin is zichtbaar en toegankelijk vanuit de Meander.

VRAAG RONDLEIDING AAN

Onze locatiemanager Marcoline Leen geeft u graag een rondleiding. Zij laat u zien hoe wij de allerbeste dementiezorg in praktijk brengen. Bel haar op  06 151 287 07. Of vul hiernaast het aanvraagformulier in.

Contact

Martha Flora Gouda
Ronsseweg 5
2803 ZA Gouda

Voor informatie over wonen bij Martha Flora Gouda belt u met locatiemanager Marcoline Leen via   06 151 287 07.
Het telefoonnummer van de locatie is: 0182 724 998

BEKIJK HIER ALLE FOTO'S VAN MARTHA FLORA GOUDA

Meer in deze categorie

Particulier verpleeghuis Lochem Particulier verpleeghuis Maastricht Particulier verpleeghuis Twello Particulier verpleeghuis Haarlem
Martha Flora Bavel
Particulier verpleeghuis Hilversum Particulier verpleeghuis Bosch en Duin Particulier verpleeghuis Rotterdam Particulier verpleeghuis Den Haag

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?