Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Particulier verpleeghuis Den Haag

Martha Flora Den Haag is van origine een zeer groot, dubbelherenhuis aan de Badhuisweg. Het statige pand ligt tegenover de Nieuwe Scheveningse Bosjes, op loopafstand van de boulevard en het strand.

ZORGAPPARTEMENTEN ZUID-HOLLAND

De 28 volledig zelfstandige appartementen zijn verdeeld over vier verdiepingen. Elke bewoner heeft zijn of haar eigen zorgappartement van gemiddeld 40 m² met eigen sanitair en pantry.  Buiten uw appartement komt u in de Meander, de veilige gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Daar is altijd een plek waar u zich thuis voelt. Bijvoorbeeld in de bibliotheek, de huiskamer, de eetkeuken, de tuin of het atelier. In het appartement kunt u helemaal de sfeer van thuis creëren en in de beschermde samenleving van Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Huisdieren zijn in overleg welkom.

DE TUIN –  EEN BESCHERMDE OMGEVING

Rondom het fraaie pand ligt een riante tuin.  De veilige, beschutte tuin is zichtbaar en toegankelijk vanuit de Meander.

VRAAG RONDLEIDING AAN

Onze locatiemanager José Witteveen geeft u graag een rondleiding en vertelt u ter plekke hoe de allerbeste dementiezorg in de praktijk brengen. Bel haar op 06 4933 4793. Of vul hiernaast het inschrijfformulier in.

 Contact

Martha Flora Den Haag
Badhuisweg 165-167
2597 JN Den Haag
Voor informatie over wonen bij Martha Flora Den Haag belt u met locatiemanager José Witteveen via 06 4933 4793. Het telefoonnummer van de locatie is:
Meander 1 : 070 7200945
Meander 2 : 070 7200946

BEKIJK HIER ALLE FOTO'S VAN MARTHA FLORA DEN HAAG

Meer in deze categorie

Particulier verpleeghuis Lochem Particulier verpleeghuis Maastricht Particulier verpleeghuis Twello Particulier verpleeghuis Haarlem
Martha Flora Bavel
Particulier verpleeghuis Hilversum Particulier verpleeghuis Bosch en Duin Particulier verpleeghuis Rotterdam Particulier verpleeghuis Gouda

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?