Martha Flora - De dementiezorg die u zoekt

Menu

Werken bij Martha Flora

Martha Flora biedt professionele, gespecialiseerde zorg aan mensen met dementie. Maar wat we hen vooral geven is: een liefdevol thuis en een waardig bestaan. En dat kunnen we alleen doen met de beste medewerkers die er zijn.

Vacatures

Ben jij nieuwsgierig? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En ben je initiatiefrijk? Kun je daadkrachtig optreden en ben je een teamplayer tot in je tenen? Kom dan werken bij Martha Flora.

Voor onze locaties zoeken we diverse (zorg)professionals. Bekijk hier de vacatures.

Verder lezen

Werken aan de beste dementiezorg?

Wij geven mensen met dementie een zo volwaardig mogelijk leven. Op basis van persoonlijke zorg en aandacht. Heb jij het talent voor de allerbeste dementiezorg? Dan zijn we benieuwd naar je.

Verder lezen

Talentontwikkeling

Iedereen die bij ons werkt volgt onze speciale opleiding. En we blijven je talent aanspreken en ontwikkelen, door permanente educatie en collegiale coaching. Daarnaast krijgt je echt alle tijd en ruimte om de allerbeste zorg te geven.

Verder lezen

Medewerkers aan het woord

Ellen van Spronsen is de locatiemanager van Martha Flora Den Haag. Ze vertelt waarom ze graag wil bijdragen aan de allerbeste dementiezorg. “Respect voor de mens tegenover jou, daadwerkelijke interesse in de ander. Dat bepaalt de zorgkwaliteit.”

Verder lezen

De dementiezorg die u zoekt

Wat is dementie?