Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Met dementie wonen in een particulier verpleeghuis

Wij zijn eigenlijk geen verpleeghuis. Bij ons kunt u uw leven voortzetten zoals u dat gewend bent. Uiteraard krijgt u direct medische zorg als dat nodig is, maar onze zorg voor uw welbevinden gaat veel verder. Wij doen er alles aan om uw leven zo aangenaam mogelijk te maken. Om te beginnen de privacy van uw eigen appartement. Uw appartement is voorzien van sanitair en een pantry. De sfeer en inrichting van uw woning bepaalt u helemaal zelf.

Uniek: de Meander

U beschikt niet alleen over de privacy van een eigen appartement. Stap uw voordeur uit en u komt in de Meander. Een unieke ruimte, het hart van onze beschermde samenleving. In de Meander vindt u de sfeer die u zoekt en u bent er altijd in goed gezelschap. Er is een gezellige eetkeuken, een grote huiskamer, een tuinkamer, een bibliotheek en zelfs een atelier. Wilt u even lekker buiten zitten, dan staat de tuin tot uw beschikking. Houdt u toevallig van tuinieren? Help gerust met het bijhouden van de tuin.

Samen wonen kan ook

Op een aantal van onze locaties, Martha Flora Gouda, Haarlem, Rotterdam en Hilversum, kan uw partner bij u komen wonen in uw appartement. Het huiselijke leven dat u leidt, kunt u bij ons gewoon voortzetten. Prettig en vertrouwd voor u allebei. En voor uw partner betekent het ook nog eens een hele zorg minder. Want wij zijn verantwoordelijk voor uw welbevinden.

Middenin de samenleving

Martha Flora staat midden in de samenleving. Openbaar vervoer, winkels en andere voorzieningen zijn in de buurt. Wilt u even winkelen, een wandeling maken, naar de bioscoop of het theater? Geen punt. Een van onze mensen gaat graag met uw mee.

Gerelateerde pagina’s

De Meander

De Meander is het warme hart van de beschermde samenleving die Martha Flora vormt. De Meander is een grote ruimte, met o.a. een eetkeuken, een huiskamer en een bibliotheek. U vindt er de sfeer en activiteit die past bij uw stemming.

Verder lezen

Wonen met volop privacy

U wilt privacy als u daar behoefte aan heeft. Daarom kunt u zich altijd rustig terugtrekken in uw eigen, vertrouwde omgeving: een ruim appartement waar u comfortabel woont en waar u het voor het zeggen heeft. Privacy is dan ook een belangrijk onderdeel als het gaat om kleinschalig wonen met dementie.

Verder lezen

Samenwerking Stirling Universiteit

Martha Flora heeft de inrichting en indeling van haar huizen ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Schotse Stirling Universiteit. De autoriteit op het gebied van design voor kleinschalig wonen met dementie.

Verder lezen

Eigen zorgappartement

U bewoont een royaal zorgappartement van 40 tot 65 m². Met eigen sanitair, pantry en alle privacy. Uw partner en (klein)kinderen kunnen altijd bij u blijven logeren. Wij zorgen dat u het leven zoals u dat gewend bent gewoon kunt voortzetten. En daar hoort uw familie natuurlijk bij!

Verder lezen