Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Eigen zorgappartement voor mensen met dementie

U bewoont een royaal zorgappartement variërend per locatie 40 tot 65 m2. Met eigen sanitair, pantry en alle privacy. Uw partner en (klein)kinderen kunnen altijd bij u blijven logeren. Want wij zorgen dat u het leven zoals u dat gewend bent gewoon kunt voortzetten. En daar hoort uw familie natuurlijk bij!

Meteen in de Meander

Verlaat u uw appartement, dan komt u in de Meander. Een vertrouwde ruimte, het middelpunt van de beschermde samenleving die Martha Flora is. Waar u en uw familieleden moeiteloos een prettig plekje vinden. In de eetkeuken, de huiskamer, de tuinkamer, het atelier of de bibliotheek. En waar u allemaal geniet van gastvrijheid met een grote G. Daar staat onze gastvrouw of gastheer elke dag garant voor.

Inrichting zorgappartement

Martha Flora is geen verpleeghuis in traditionele zin. U komt bij ons wonen omdat u wilt dat u leven zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Dus spreekt het vanzelf dat u ook uw appartement precies kunt inrichten zoals u dat wilt, een woonomgeving creëert die zoveel mogelijk op thuis lijkt. Het staat u natuurlijk vrij om het appartement geheel naar eigen inzicht in te richten. Meubels, schilderijen en andere objecten waar u aan gehecht bent, kunnen uiteraard meeverhuizen naar Martha Flora.

Maar wilt u het anders doen? Voor de inrichting van het appartement kunt u ook altijd een beroep doen op onze interieuradviseur/stylist. Als u daar behoefte aan heeft, helpen onze stylisten u graag bij de inrichting van uw appartement. Zij hebben veel ervaring met het inrichten van zorgappartementen voor ouderen. In overleg met u creëren ze een sfeer waarin u zich prettig en geborgen voelt. Een plek die net zo goed voelt als thuis.

Lees hier meer over wonen bij Martha Flora en over uw privacy

Heb je mijn studio al gezien? Moet je kijken hoe mooi!

- Bewoner Martha Flora Maastricht

Gerelateerde pagina’s

Wonen met volop privacy

U wilt privacy als u daar behoefte aan heeft. Daarom kunt u zich altijd rustig terugtrekken in uw eigen, vertrouwde omgeving: een ruim appartement waar u comfortabel woont en waar u het voor het zeggen heeft. Privacy is dan ook een belangrijk onderdeel als het gaat om kleinschalig wonen met dementie.

Verder lezen

Samenwerking Stirling Universiteit

Martha Flora heeft de inrichting en indeling van haar huizen ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Schotse Stirling Universiteit. De autoriteit op het gebied van design voor kleinschalig wonen met dementie.

Verder lezen

Sfeervol wonen in een particulier verpleeghuis

U heeft uw eigen, royale appartement, dat van alle gemakken is voorzien. De sfeer en inrichting van uw woning. Dat bepaalt u helemaal zelf. Vanuit uw appartement komt u in de Meander – het hart van onze geborgen, beschermde samenleving. Ook kunt u bij bepaalde locaties samenwonen met uw partner. Als u even wilt wandelen, is er altijd een medewerker in de buurt die graag met u mee loopt.

Verder lezen

De Meander

De Meander is het warme hart van de beschermde samenleving die Martha Flora vormt. De Meander is een grote ruimte, met o.a. een eetkeuken, een huiskamer en een bibliotheek. U vindt er de sfeer en activiteit die past bij uw stemming.

Verder lezen