Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora en corona

Bij Martha Flora staat de gezondheid van onze bewoners, hun naasten en onze medewerkers voorop. Wij doen er alles aan om hen zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus en gaan zeer zorgvuldig om met de richtlijnen van het RIVM.

Het contact met familie is en blijft voor ons en onze bewoners erg belangrijk. Daarom kijken we in deze tijd per locatie hoe wij op een veilige wijze – met inachtneming van 1,5 meter afstand – bezoek kunnen ontvangen. Wist u bijvoorbeeld dat onze locaties over ruime Meanders – gemeenschappelijke ruimtes – beschikken die gemiddeld door maar dertien bewoners worden gebruikt? En dat we met zo veel mogelijk vaste teams per Meander werken, met medewerkers die de nodige maatregelen nemen om besmetting te voorkomen? Zo creëren we een zo veilige mogelijke omgeving.

Trots op onze mensen

Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers op de locaties, die – onder leiding van de locatiemanager – onder moeilijke omstandigheden de waarden van Martha Flora en de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk houden. De mooie, hartverwarmende initiatieven op de locaties en daarbuiten helpen om de spirit hoog te houden.

Interesse in een van onze locaties?

Wanneer u interesse heeft in een van onze locaties, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij staan u uitgebreid telefonisch te woord. Is de behoefte concreet en urgent? Dan geven we u graag een rondleiding door de locatie. Dit kan zowel fysiek als via een video. Wij zullen per situatie zorgvuldig overwegen en bekijken of verhuizen naar Martha Flora mogelijk is. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of meer wilt weten.

Gerelateerde blogposts

Informatiebijeenkomst: belangstellenden Martha Flora Rotterdam

Op donderdag 21 februari organiseren wij een informatiebijeenkomst over de nieuwe locatie Martha Flora Rotterdam. Deze nieuwe locatie wordt momenteel gebouwd en zal binnenkort haar deuren openen.

Verder lezen

Informatiebijeenkomst: Werken bij Martha Flora Bosch en Duin

Informatiebijeenkomst: Werken bij Martha Flora Bosch en Duin Op woensdag 26 juni a.s. organiseren wij een informatiebijeenkomst “Werken bij Martha Flora Bosch en Duin”. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij meer over het Martha Flora concept, de opleidingsmogelijkheden en de verschillende vacatures binnen Martha Flora in het algemeen en de locatie Bosch en Duin in het…

Verder lezen

Lezing over dementie in relatie tot trauma bij Martha Flora Bosch en Duin

Gisteravond gaf predikant van de Protestantse Gemeente ‘in en rond de Grote Kerk te Naarden’ Lennart Heuvelman zijn lezing over dementie in relatie tot trauma. Meer dan 28 zorgprofessionals waren hiervoor aanwezig bij Martha Flora Bosch en Duin. Een prachtige opkomst voor een boeiende namiddag die ons allemaal weer dichterbij het onderwerp dementie heeft gebracht.

Verder lezen

Collega Jacqueline in tv-commercial ‘Wat alz… Jij het bent?’

Collega Jacqueline in tv-commercial ‘Wat alz… Jij het bent?’ Onze collega Jacqueline mocht kortgeleden de hoofdrol spelen in de nieuwste tv-commercial van Alzheimer Nederland ‘Wat alz… Jij het bent?’ In deze campagne wordt aandacht gegeven aan het feit dat 1 op de 3 vrouwen dementie krijgt. Met meer donaties kan meer onderzoek worden gedaan en…

Verder lezen