Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en de coronacrisis [lees verder]

Martha Flora en de coronacrisis

Bij Martha Flora staat de gezondheid van onze bewoners, hun naasten en onze medewerkers voorop. Wij doen er alles aan om hen zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus en gaan zeer zorgvuldig om met de richtlijnen van het RIVM.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Waar wij dit nodig achten, nemen we naast de landelijke voorschriften, aanvullende, scherpere maatregelen. Zo creëren we een zo veilig mogelijke omgeving voor onze bewoners en medewerkers. Op dit moment zijn we volop bezig om per locatie zo goed mogelijk invulling te geven aan de versoepelde bezoekregeling.

Trots op onze mensen

Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers op de locaties, die – onder leiding van de locatiemanager – onder moeilijke omstandigheden proberen de waarden van Martha Flora en de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden. De mooie, hartverwarmende initiatieven op de locaties en daarbuiten helpen om de spirit hoog te houden.

Interesse in een van onze locaties?

Wanneer u interesse heeft in een van onze locaties, kunt u nog steeds bij ons terecht. Wij staan u uitgebreid telefonisch te woord. Is de behoefte concreet en urgent? Dan is er de mogelijkheid om – nu fysieke rondleidingen niet mogelijk zijn – de locatie via een video te laten zien. Wij zullen per situatie zorgvuldig overwegen en bekijken of verhuizen naar Martha Flora mogelijk is. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of meer wilt weten.

Wij wensen u veel sterkte in deze ingewikkelde periode.

Gerelateerde blogposts

Opening nieuwe Martha Flora locatie Rotterdam Hillegersberg

Martha Flora heeft binnenkort een nieuwe locatie aan de rand van Rotterdam. Onze 11e beschermde samenleving opent eind deze week, op 26 april haar deuren. Vanaf dan vinden mensen met dementie ook een nieuw thuis aan de Schubertlaan 1, centraal gelegen in de wijk het Molenkwartier in Hillegersberg. Het prachtige pand werd in samenwerking met…

Verder lezen

Luchtdirigent bij Martha Flora Maastricht

‘Luchtdirigent’ Richard van Roessel werd ooit Nederlands kampioen Luchtdirigeren en geeft nu workshops, onder andere in verpleeghuizen. “Ik zie mensen in beweging komen. Ik zie de passie, voel de beleving en merk de overgave. Mensen laten zich gaan, tonen emoties en ontdekken onvermoede krachten in zichzelf. Iedereen voelt zich dan een Maestro en geniet van,…

Verder lezen

41 jaar in de zorg; collega Marco Braam vertelt over zijn passie voor het vak

41 jaar in de zorg; collega Marco Braam vertelt over zijn passie voor het vak Marco Braam is een Martha Flora collega van het eerste uur. Hij werkt al sinds zijn 15e in de zorg, waarvan 7 jaar op onze locatie in Den Haag. Op 4 november 2013 begon hij daar als medewerker Welzijn. Nu…

Verder lezen

Informatiebijeenkomst: werken bij Martha Flora Rotterdam

Wij organiseren een informatiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers voor onze nieuwe locatie Rotterdam Hilligersberg. Deze nieuwe locatie wordt momenteel gebouwd en zal later in de lente van 2019 zijn deuren openen.

Verder lezen