Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en de coronacrisis [lees verder]

Martha Flora en de coronacrisis

Bij Martha Flora staat de gezondheid van onze bewoners, hun naasten en onze medewerkers voorop. Wij doen er alles aan om hen zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus en gaan zeer zorgvuldig om met de richtlijnen van het RIVM.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Waar wij dit nodig achten, nemen we naast de landelijke voorschriften, aanvullende, scherpere maatregelen. Zo besloten we al op 13 maart om geen bezoek meer toe te laten op onze locaties. Inmiddels is dit landelijk beleid geworden. Wij kunnen niet uitsluiten dat we in de toekomst verdere maatregelen moeten nemen. Hierbij zetten we altijd het belang van onze bewoners, hun naasten en onze medewerkers voorop.

Trots op onze mensen

Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers op de locaties, die – onder leiding van de locatiemanager – onder moeilijke omstandigheden proberen de waarden van Martha Flora en de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden. De mooie, hartverwarmende initiatieven op de locaties en daarbuiten helpen om de spirit hoog te houden.

Interesse in een van onze locaties?

Wanneer u interesse heeft in een van onze locaties, kunt u nog steeds bij ons terecht. Wij staan u uitgebreid telefonisch te woord. Is de behoefte concreet en urgent? Dan is er de mogelijkheid om – nu fysieke rondleidingen niet mogelijk zijn – de locatie via een video te laten zien. Wij zullen per situatie zorgvuldig overwegen en bekijken of verhuizen naar Martha Flora mogelijk is. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of meer wilt weten.

Wij wensen u veel sterkte in deze ingewikkelde periode.

Gerelateerde blogposts

Opening nieuwe Martha Flora locatie Rotterdam Hillegersberg

Martha Flora heeft binnenkort een nieuwe locatie aan de rand van Rotterdam. Onze 11e beschermde samenleving opent eind deze week, op 26 april haar deuren. Vanaf dan vinden mensen met dementie ook een nieuw thuis aan de Schubertlaan 1, centraal gelegen in de wijk het Molenkwartier in Hillegersberg. Het prachtige pand werd in samenwerking met…

Verder lezen

Informatiebijeenkomst: Werken bij Martha Flora Bosch en Duin

Informatiebijeenkomst: Werken bij Martha Flora Bosch en Duin Op woensdag 26 juni a.s. organiseren wij een informatiebijeenkomst “Werken bij Martha Flora Bosch en Duin”. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij meer over het Martha Flora concept, de opleidingsmogelijkheden en de verschillende vacatures binnen Martha Flora in het algemeen en de locatie Bosch en Duin in het…

Verder lezen

Verhuisbericht hoofdkantoor Martha Flora

Het aantal vestigingen van Martha Flora groeit en daarmee ook het aantal medewerkers op kantoor. Om iedereen een fijne en ruime werkplek te kunnen blijven bieden, verruilen wij op woensdag 8 augustus ons vertrouwde kantoor op de Paulus Potterstraat voor een mooie nieuwe locatie in Amsterdam. Onze nieuwe adresgegevens zijn De Lairessestraat 180-IV, 1075 HM…

Verder lezen

Stagelopen in de beschermde leefomgeving van Martha Flora, hoe is dat?

Jamie liep de afgelopen maanden een maatschappelijke stage bij Martha Flora in Hoorn. We wilden graag weten wat zij van haar stageperiode bij Martha Flora vond. We stelden haar een aantal vragen. Jamie: “Ook ik vind dat iedereen bewust moet zijn van dementie en om moet kunnen gaan met mensen met dementie.” Lees hier het hele interview met Jamie.

Verder lezen