Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora en corona

Bij Martha Flora staat de gezondheid van onze bewoners, hun naasten en onze medewerkers voorop. Wij doen er alles aan om hen zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus en gaan zeer zorgvuldig om met de richtlijnen van het RIVM.

Het contact met familie is en blijft voor ons en onze bewoners erg belangrijk. Daarom kijken we in deze tijd per locatie hoe wij op een veilige wijze – met inachtneming van 1,5 meter afstand – bezoek kunnen ontvangen. Wist u bijvoorbeeld dat onze locaties over ruime Meanders – gemeenschappelijke ruimtes – beschikken die gemiddeld door maar dertien bewoners worden gebruikt? En dat we met zo veel mogelijk vaste teams per Meander werken, met medewerkers die de nodige maatregelen nemen om besmetting te voorkomen? Zo creëren we een zo veilige mogelijke omgeving.

Trots op onze mensen

Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers op de locaties, die – onder leiding van de locatiemanager – onder moeilijke omstandigheden de waarden van Martha Flora en de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk houden. De mooie, hartverwarmende initiatieven op de locaties en daarbuiten helpen om de spirit hoog te houden.

Interesse in een van onze locaties?

Wanneer u interesse heeft in een van onze locaties, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij staan u uitgebreid telefonisch te woord. Is de behoefte concreet en urgent? Dan geven we u graag een rondleiding door de locatie. Dit kan zowel fysiek als via een video. Wij zullen per situatie zorgvuldig overwegen en bekijken of verhuizen naar Martha Flora mogelijk is. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of meer wilt weten.

Gerelateerde blogposts

Martha Flora collecteert mee voor Alzheimer Nederland

Martha Flora collecteert mee voor Alzheimer Nederland Elk initiatief dat bijdraagt aan onderzoek naar dementie juichen wij toe. Dat onderzoek is hard nodig, want dementie is een ziekte waar veel mensen mee te maken krijgen, maar waarvoor nog geen geneesmiddelen bestaan. Van 4 tot en met 9 november is het collecteweek voor Alzheimer Nederland. Ook…

Verder lezen

Lezing over dementie in relatie tot trauma bij Martha Flora Bosch en Duin

Gisteravond gaf predikant van de Protestantse Gemeente ‘in en rond de Grote Kerk te Naarden’ Lennart Heuvelman zijn lezing over dementie in relatie tot trauma. Meer dan 28 zorgprofessionals waren hiervoor aanwezig bij Martha Flora Bosch en Duin. Een prachtige opkomst voor een boeiende namiddag die ons allemaal weer dichterbij het onderwerp dementie heeft gebracht.

Verder lezen

Martha Flora in Maastricht krijgt CRDL (Cradle) zorginstrument

Martha Flora in Maastricht krijgt CRDL (Cradle) zorginstrument Martha Flora Maastricht neemt een nieuw interactief zorginstrument in gebruik, de CRDL (Cradle). Een CRDL is speciaal voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie, zoals mensen met dementie. Wanneer 2 mensen hun hand op het CRDL instrument leggen en elkaar aanraken, ontstaat een gesloten…

Verder lezen

Onze negende locatie geopend in Hilversum!

Onze negende locatie geopend in Hilversum! Op 5 mei hebben wij officieel onze negende locatie in Hilversum geopend. De belangstelling was groot. Veel wijkverpleegkundigen, buurtzorgers, casemanagers, transfer-verpleegkundigen en andere zorgprofessionals kwamen kennismaken met ons zorgconcept voor mensen met dementie. Ook al onze trotse medewerkers waren natuurlijk aanwezig. De officiële opening werd verricht door Prof. Dr.…

Verder lezen