Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en de coronacrisis [lees verder]

Martha Flora en de coronacrisis

Bij Martha Flora staat de gezondheid van onze bewoners, hun naasten en onze medewerkers voorop. Wij doen er alles aan om hen zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus en gaan zeer zorgvuldig om met de richtlijnen van het RIVM.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Waar wij dit nodig achten, nemen we naast de landelijke voorschriften, aanvullende, scherpere maatregelen. Zo creëren we een zo veilig mogelijke omgeving voor onze bewoners en medewerkers. Vanaf 1 juli zijn er geen beperkingen meer voor bezoek aan verpleeghuizen waar geen besmettingen met het covid-19 geconstateerd zijn. We bekijken per locatie hoe wij op een veilige wijze – met inachtneming van 1,5 meter afstand – met deze versoepelingen om kunnen gaan.

Trots op onze mensen

Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers op de locaties, die – onder leiding van de locatiemanager – onder moeilijke omstandigheden de afgelopen periode de waarden van Martha Flora en de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijke hebben weten te houden. De mooie, hartverwarmende initiatieven op de locaties en daarbuiten hebben geholpen om de spirit hoog te houden.

Interesse in een van onze locaties?

Wanneer u interesse heeft in een van onze locaties, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij staan u uitgebreid telefonisch te woord. Is de behoefte concreet en urgent? Dan geven we u graag een rondleiding door de locatie. Dit kan zowel fysiek als via een video. Wij zullen per situatie zorgvuldig overwegen en bekijken of verhuizen naar Martha Flora mogelijk is. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of meer wilt weten.

Gerelateerde blogposts

Opening nieuwe Martha Flora locatie Rotterdam Hillegersberg

Martha Flora heeft binnenkort een nieuwe locatie aan de rand van Rotterdam. Onze 11e beschermde samenleving opent eind deze week, op 26 april haar deuren. Vanaf dan vinden mensen met dementie ook een nieuw thuis aan de Schubertlaan 1, centraal gelegen in de wijk het Molenkwartier in Hillegersberg. Het prachtige pand werd in samenwerking met…

Verder lezen

Zorgen voor bewoners met dementie, een roeping

Zorgen voor bewoners met dementie, een roeping De wens om te zorgen voor onze bewoners met dementie is voor veel van onze collega’s echt een roeping. Zo ook voor Angèle Eijgelshoven, Medewerker Dementiezorg op onze locatie in Hilversum. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende zorginstellingen, maakte Angèle de overstap naar dementiezorg. Ze vertelt…

Verder lezen

Informatiebijeenkomst: werken bij Martha Flora Rotterdam

Wij organiseren een informatiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers voor onze nieuwe locatie Rotterdam Hilligersberg. Deze nieuwe locatie wordt momenteel gebouwd en zal later in de lente van 2019 zijn deuren openen.

Verder lezen

Informatiebijeenkomst: belangstellenden Martha Flora Rotterdam

Op donderdag 21 februari organiseren wij een informatiebijeenkomst over de nieuwe locatie Martha Flora Rotterdam. Deze nieuwe locatie wordt momenteel gebouwd en zal binnenkort haar deuren openen.

Verder lezen