Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

“Ik wilde een veilige plek voor mijn moeder. Waar ze wel helemaal zichzelf kan zijn”

De beste dementiezorg.
Belangrijker dan ooit

Vraag rondleiding aan
Martha Flora biedt gespecialiseerde zorg aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Zorg die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en veel ervaring. Wij hebben ons verdiept in wat mensen met dementie nodig hebben als thuis wonen niet meer mogelijk is. Wij werken niet vanuit de beperkingen van het zorgstelsel, maar bieden dementiezorg zoals die moet zijn. Daarom krijgt u bij Martha Flora de beste dementiezorg die er in Nederland te vinden is.

Wij kunnen u nu helpen in Hilversum

Over de locatie

Deze prachtige Martha Flora locatie ligt in de wijk Het Raadhuiskwartier. Gevestigd in een modern appartementencomplex en middenin de samenleving. De locatie bevindt zich op loopafstand van het NS-station en vlakbij het winkelhart van Hilversum.

Onze bewoners hebben hier volop leefruimte in een eigen comfortabele studio, de gedeelde ruimte en een heerlijke beschutte tuin. Martha Flora Hilversum heeft in totaal 28 studio’s en 2 appartementen voor echtparen, verdeeld over 3 verdiepingen. Elke studio grenst aan een van de Meanders, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving die u vindt in het hart van alle Martha Flora locaties.

Neem contact op

Ook tijdens de coronacrisis kunt u bij ons terecht. Onze locatiemanager José Wels vertelt u graag hoe wij de allerbeste dementiezorg in de praktijk organiseren.

Voor meer informatie en/of een videorondleiding kunt u mij bellen op nummer 035 – 20 50 547

José Wels
Locatiemanager Martha Flora Hilversum