Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

“Ik wilde een veilige plek voor mijn moeder. Waar ze wel helemaal zichzelf kan zijn”

De beste dementiezorg.
Belangrijker dan ooit

Vraag rondleiding aan
Martha Flora biedt gespecialiseerde zorg aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Zorg die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en veel ervaring. Wij hebben ons verdiept in wat mensen met dementie nodig hebben als thuis wonen niet meer mogelijk is. Wij werken niet vanuit de beperkingen van het zorgstelsel, maar bieden dementiezorg zoals die moet zijn. Daarom krijgt u bij Martha Flora de beste dementiezorg die er in Nederland te vinden is.

Wij kunnen u nu helpen in Hoorn

Over de locatie

Deze prachtige, knusse Martha Flora locatie is gevestigd in een historische stadsvilla uit ca. 1615 aan de rand van het oude centrum, vlakbij het NS-station en niet ver van de oude haven. Het pand ligt aan de Koepoortsweg, waar altijd iets te zien valt. De kamers kijken aan de ene kant uit op de rustige tuin en aan de andere kant op de levendige straat.

Onze bewoners hebben hier volop leefruimte in een eigen comfortabele studio, de gedeelde ruimte en een heerlijke tuin. Martha Flora Hoorn heeft in totaal 12 studio’s en een Meander, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving die u vindt in het hart van alle Martha Flora locaties.

Neem contact op

Ook tijdens de coronacrisis kunt u bij ons terecht. Onze locatiemanager Karin Wildöer vertelt u graag hoe wij de allerbeste dementiezorg in de praktijk organiseren.

Voor meer informatie en/of een videorondleiding kunt u mij bellen op nummer 0229 – 72 92 24.

Karin Wildöer
Locatiemanager Martha Flora Hoorn