Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

“Ik wilde een veilige plek voor mijn moeder. Waar ze wel helemaal zichzelf kan zijn”

De beste dementiezorg.
Belangrijker dan ooit

Vraag rondleiding aan
Martha Flora biedt gespecialiseerde zorg aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Zorg die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en veel ervaring. Wij hebben ons verdiept in wat mensen met dementie nodig hebben als thuis wonen niet meer mogelijk is. Wij werken niet vanuit de beperkingen van het zorgstelsel, maar bieden dementiezorg zoals die moet zijn. Daarom krijgt u bij Martha Flora de beste dementiezorg die er in Nederland te vinden is.

Wij kunnen u nu helpen in Maastricht

Over de locatie

Deze prachtige Martha Flora locatie ligt binnen de oudste stadsmuren, op slechts 2 minuten lopen van het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein. We gaan graag met onze bewoners naar de markt, voor verse vis en bloemen. Eén kant van het huis kijkt uit op het schoolplein van Basisschool De Binnenstad. De kinderen van deze basisschool komen regelmatig bij ons op bezoek.

Onze bewoners hebben hier volop leefruimte in een eigen comfortabele studio, de gedeelde ruimte en een heerlijke tuin. Martha Flora Maastricht heeft in totaal 18 studio’s met uitzicht op een levendige omgeving, waar altijd wat te zien is. Elke studio grenst aan een van de Meanders, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving die u vindt in het hart van alle Martha Flora locaties.

Neem contact op

Ook tijdens de coronacrisis kunt u bij ons terecht. Onze locatiemanager Anke Lousberg vertelt u graag hoe wij de allerbeste dementiezorg in de praktijk organiseren.

Voor meer informatie en/of een videorondleiding kunt u mij bellen op nummer  043 – 20 50 812

Anke Lousberg

Locatiemanager Martha Flora Maastricht