Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

“Ik wilde een veilige plek voor mijn moeder. Waar ze wel helemaal zichzelf kan zijn”

De beste dementiezorg.
Belangrijker dan ooit

Vraag rondleiding aan
Martha Flora biedt gespecialiseerde zorg aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Zorg die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en veel ervaring. Wij hebben ons verdiept in wat mensen met dementie nodig hebben als thuis wonen niet meer mogelijk is. Wij werken niet vanuit de beperkingen van het zorgstelsel, maar bieden dementiezorg zoals die moet zijn. Daarom krijgt u bij Martha Flora de beste dementiezorg die er in Nederland te vinden is.

Wij kunnen u nu helpen in Twello

Over de locatie

Martha Flora Twello is gevestigd in het prachtige historische landhuis Huize Wezeveld, aan de rand van Twello, provincie Gelderland. Het landhuis is in 2017 verbouwd tot een echte Martha Flora locatie. De bewoners hebben hier een schitterend uitzicht over de bossen en weilanden. Het centrum van Twello met gezellige winkels en een NS-station is op loopafstand.

Onze bewoners hebben hier volop leefruimte in een eigen comfortabele studio, de gedeelde ruimte en een heerlijke royale tuin. Martha Flora Twello heeft in totaal 24 studio’s, verdeeld over 2 verdiepingen. Elke studio grenst aan een van de Meanders, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving die u vindt in het hart van alle Martha Flora locaties.

Neem contact op

Ook tijdens de coronacrisis kunt u bij ons terecht. Onze locatiemanager Marieke Steenbrink
 vertelt u graag hoe wij de allerbeste dementiezorg in de praktijk organiseren.

Voor meer informatie en/of een videorondleiding kunt u mij bellen op nummer 0571 – 76 82 25

Marieke Steenbrink

Locatiemanager Martha Flora Twello