Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

“Ik wilde een veilige plek voor mijn moeder. Waar ze wel helemaal zichzelf kan zijn”

De beste dementiezorg.
Belangrijker dan ooit

Vraag rondleiding aan
Martha Flora biedt gespecialiseerde zorg aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Zorg die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en veel ervaring. Wij hebben ons verdiept in wat mensen met dementie nodig hebben als thuis wonen niet meer mogelijk is. Wij werken niet vanuit de beperkingen van het zorgstelsel, maar bieden dementiezorg zoals die moet zijn. Daarom krijgt u bij Martha Flora de beste dementiezorg die er in Nederland te vinden is.

Wij kunnen u nu helpen in Haarlem, Twello, Hilversum, Maastricht en Hoorn.

Haarlem

Deze prachtige Martha Flora locatie ligt in de bosrijke rand van Haarlem-Zuid, tegen Heemstede en Aerdenhout aan. Binnen enkele minuten bent u op het strand van Bloemendaal of Zandvoort. Bij de bloemenwinkel in de buurt halen we graag samen met de bewoners elke week verse bloemen.

Voor meer informatie en/of een videorondleiding kunt u mij bellen op nummer 023 – 26 61 142

Bianca van Koolwijk

Locatiemanager Martha Flora Haarlem

Twello

Martha Flora Twello is gevestigd in het prachtige historische landhuis Huize Wezeveld, aan de rand van Twello, provincie Gelderland. Het landhuis is in 2017 verbouwd tot een echte Martha Flora locatie. De bewoners hebben hier een schitterend uitzicht over de bossen en weilanden. Het centrum van Twello met gezellige winkels en een NS-station is op loopafstand.

Voor meer informatie en/of een videorondleiding kunt u mij bellen op nummer 0571 – 76 82 26

Marieke Steenbrink

Locatiemanager Martha Flora Twello

Hilversum

Deze prachtige Martha Flora locatie ligt in de wijk Het Raadhuiskwartier. Gevestigd in een modern appartementencomplex en middenin de samenleving. De locatie bevindt zich op loopafstand van het NS-station en vlakbij het winkelhart van Hilversum.

Voor meer informatie en/of een videorondleiding kunt u mij bellen op nummer 035 – 20 50 162
José Wels
Locatiemanager Martha Flora Hilversum

Maastricht

Deze prachtige Martha Flora locatie ligt binnen de oudste stadsmuren, op slechts 2 minuten lopen van het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein. We gaan graag met onze bewoners naar de markt, voor verse vis en bloemen. Eén kant van het huis kijkt uit op het schoolplein van Basisschool De Binnenstad. De kinderen van deze basisschool komen regelmatig bij ons op bezoek.

Voor meer informatie en/of een videorondleiding kunt u mij bellen op nummer  043 – 20 50 865

Anke Lousberg

Locatiemanager Martha Flora Maastricht

Hoorn

Deze prachtige, knusse Martha Flora locatie is gevestigd in een historische stadsvilla uit ca. 1615 aan de rand van het oude centrum, vlakbij het NS-station en niet ver van de oude haven. Het pand ligt aan de Koepoortsweg, waar altijd iets te zien valt. De kamers kijken aan de ene kant uit op de rustige tuin en aan de andere kant op de levendige straat.

Voor meer informatie en/of een videorondleiding kunt u mij bellen op nummer 0229 – 72 92 24.

Karin Wildöer
Locatiemanager Martha Flora Hoorn