Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Informatiebijeenkomst: belangstellenden Martha Flora Amersfoort

Op woensdag 22 november 2023 organiseren wij een informatiebijeenkomst over de nieuwe locatie Martha Flora Amersfoort. Deze nieuwe locatie wordt momenteel gebouwd en zal binnenkort haar deuren openen. Heeft u interesse om bij ons te komen wonen of kent u iemand die daar wellicht behoefte aan heeft, meld u zich dan aan voor de bijeenkomst.

Tijdens de informatiebijeenkomst neemt Willem Holleman u mee in het unieke concept van Martha Flora. We laten deskundigen aan het woord aan wie u inhoudelijke vragen kunt stellen. Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Meld u dan aan via het formulier op deze pagina.

Programma

  • CEO Martha Flora: Willem Holleman vertelt over Martha Flora en ons concept
  • Dementie specialist geeft een presentatie over zorg bij dementie
  • Locatie Manager Petra Mensink vertelt over het Martha Flora concept in de praktijk

Informatie

Wanneer:
Woensdag 22 november 2023
Tijdstip:
19.00 tot 21.30 uur (inloop v.a. 18.30 uur)
Waar:
Zuidsingel 40, Amersfoort

LET OP: Als u met de auto komt; u mag het centrum van Amersfoort niet in zonder ontheffing. U mag dus ook niet iemand afzetten voor de deur. Parkeren kan in Q park Beestenmarkt. Dit is op enkele minuten loopafstand van Zuidsingel 40.

Aanmelden

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Meer over Martha Flora

Martha Flora is uniek op het gebied van dementiezorg. Bij Martha Flora krijgen onze bewoners alle ruimte om hun eigen leven zo goed mogelijk en in alle waardigheid voort te zetten zoals zij dat gewend zijn. Wij willen hen, in de laatste fase van hun ziekte, een zo goed mogelijk leven en een echt thuis bieden. Daarom is dementiezorg bij ons: een relatie opbouwen met onze cliënten. Want alleen dan kunnen wij ze geven wat ze verdienen: de allerbeste zorg bij dementie.

Gerelateerde blogposts

Pak de regie over dementie

Mensen met dementie en hun naasten komen te vaak in schrijnende situaties terecht. Volgens Willem Holleman, directeur van Martha Flora dementiezorg, kan dit leed in veel gevallen voorkomen worden.

Verder lezen

Informatiebijeenkomst: Werken bij Martha Flora Bosch en Duin

Informatiebijeenkomst: Werken bij Martha Flora Bosch en Duin Op woensdag 26 juni a.s. organiseren wij een informatiebijeenkomst “Werken bij Martha Flora Bosch en Duin”. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij meer over het Martha Flora concept, de opleidingsmogelijkheden en de verschillende vacatures binnen Martha Flora in het algemeen en de locatie Bosch en Duin in het…

Verder lezen

Informatiebijeenkomst zorgverwijzers Martha Flora Gouda

Op dinsdag 19 april 2022 organiseert Martha Flora Gouda informatiebijeenkomsten, speciaal voor zorgverwijzers zoals casemanagers, verpleegkundigen, huisartsen, praktijk ondersteuners en mantelzorg-makelaars.

Verder lezen

5 vragen aan de locatiemanager van Martha Flora in Hilversum

5 vragen aan de locatiemanager van Martha Flora in Hilversum De uitgangspunten van het Martha Flora zorgconcept zijn herkenbaar aanwezig op al onze 10 locaties. De beleving en de sfeer komen tot stand door de mensen die hier werken, de bewoners waarvoor wij mogen zorgen en hun families die hier ook graag zijn. Alles tezamen…

Verder lezen