Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

De kosten bij Martha Flora

Martha Flora is geen gewoon verpleeghuis, maar een beschermde samenleving waar u warmte, geborgenheid, comfort en specialistische zorg vindt als thuis wonen niet meer gaat. Alles staat bij Martha Flora in het teken van uw persoonlijk welbevinden, uw welzijn en uw gezondheid. Bij Martha Flora gaan wij uit van wat wèl mogelijk is in uw situatie. Bij Martha Flora is het wonen en de zorg gescheiden. Omdat wij onze bewoners echt meer aandacht en tijd willen geven, brengen wij een extra component in rekening voor de kosten van het unieke Martha Flora concept om dit te realiseren.

Het verschil in kosten met een gewoon verpleeghuis viel mij mee. En mijn vader krijgt zoveel meer.

- Zoon bewoner Martha Flora Haarlem

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Martha Flora is geen verpleeghuis. Het is een beschermde leefomgeving, die zich kenmerkt door warmte en geborgenheid. Alles staat bij ons in het teken van uw persoonlijk welbevinden, uw welzijn en uw gezondheid. Voor het verblijf bij Martha Flora betaalt u een eigen bijdrage.

Verder lezen

Waar heeft u recht op bij Martha Flora

Bij ons is alles gericht op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. En op uw waardigheid en welbevinden. Zo beschikt u over een comfortabel eigen appartement. Er zijn gespecialiseerde medewerkers die echt de tijd voor u hebben. En Martha Flora biedt u nog veel meer.

Verder lezen