Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Kosten wonen bij Martha Flora

Martha Flora is geen gewoon verpleeghuis, maar een beschermde leefomgeving waar u warmte, geborgenheid, comfort en specialistische zorg vindt. Alles staat bij ons in het teken van uw persoonlijk welbevinden, uw welzijn en uw gezondheid.

Een deel betaalt u zelf

Wonen in de beschermde leefomgeving van Martha Flora wordt deels vergoed uit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) via het volledig pakket thuis (VPT). Een ander deel van de maandkosten betaalt u zelf. Daarnaast betaalt u voor de WLZ-zorg een eigen bijdrage aan het CAK. Het bedrag dat u zelf moet betalen voor wonen bij Martha Flora is afhankelijk van de locatie die u kiest en van uw persoonlijke financiële en fiscale situatie. Misschien denkt u: dat kan ik vast niet betalen. Dat blijkt in de praktijk toch regelmatig mee te vallen. We denken daarom graag met u mee over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Volledig Pakket Thuis (VPT)

Met het Volledig Pakket Thuis (VPT) ontvangt Martha Flora de vergoeding voor de WLZ-zorg direct van het zorgkantoor. Klik hier om te zien hoe het geregeld is met de vergoedingen.

Neem contact op voor een kostenberekening

Wilt u een persoonlijke en duidelijke kostenindicatie per maand?
Neem dan contact met ons op: 020 – 820 1189. Of stuur een e-mail. Onze financiële en fiscaal specialist gaat dan met u of uw vertegenwoordigers om tafel, bespreekt alles rustig en maakt binnen enkele dagen een heldere offerte voor u. We behandelen uw gegevens uiteraard strikt vertrouwelijk.

Ik dacht dat ik het niet kon betalen. Maar dat bleek een enorm misverstand.

- Bewoner Martha Flora Den Haag

Gerelateerde pagina’s

Wat krijgt u bij Martha Flora?

Bij ons is alles gericht op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. En op uw waardigheid en welbevinden. Zo beschikt u over een comfortabel eigen appartement. Er zijn gespecialiseerde medewerkers die echt de tijd voor u hebben. En Martha Flora biedt u nog veel meer.

Verder lezen