Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en de coronacrisis [lees verder]

Eigen bijdrage

Martha Flora is geen verpleeghuis. Het is een beschermde leefomgeving, waar u warmte en geborgenheid vindt. Alles staat bij ons in het teken van uw persoonlijk welbevinden, uw welzijn en uw gezondheid. Voor het wonen en leven bij Martha Flora betaalt u een eigen bijdrage.

Een deel wordt vergoed

Een deel van de kosten wordt vergoed via de WLZ. Dat gebeurt via het Persoonsgebonden Budget (PGB). Maar er rest dan nog wel een eigen bijdrage, waarvan een deel wettelijk verplicht is. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van de Martha Flora locatie waar u wilt gaan wonen. En van uw persoonlijke financiële en fiscale situatie. Misschien denkt u: dat kan ik vast niet betalen. Dat blijkt in de praktijk vaak mee te vallen. Wij brengen uw situatie graag precies in kaart. Dat is kosteloos en uiteraard vertrouwelijk en vrijblijvend.

Bel ons voor een kostenberekening

Wilt u een persoonlijke, duidelijke kostenindicatie per maand? Bel ons op 020 – 820 11 89. Of stuur een e-mail. Onze financiële en fiscale specialist gaat dan met u of uw vertegenwoordigers om de tafel zitten, bespreekt alles rustig en maakt binnen enkele dagen een heldere offerte voor u. We behandelen uw gegevens uiteraard strikt vertrouwelijk!

Ik dacht dat ik het niet kon betalen. Maar dat bleek een enorm misverstand.

- Bewoner Martha Flora Den Haag

Gerelateerde pagina’s

Wat krijgt u bij Martha Flora?

Bij ons is alles gericht op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. En op uw waardigheid en welbevinden. Zo beschikt u over een comfortabel eigen appartement. Er zijn gespecialiseerde medewerkers die echt de tijd voor u hebben. En Martha Flora biedt u nog veel meer.

Verder lezen