Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Waar heeft u recht op bij Martha Flora?

 

Bij Martha Flora is alles gericht op uw persoonlijke wensen en voorkeuren en op uw waardigheid en welbevinden. Wij doen er alles aan om u in staat te stellen uw leven zoveel mogelijk voort te zetten zoals u dat gewend was. Rekening houdend met uw dementie.

Wij bieden u:

  • Een eigen zorgappartement van ca. 35 m² – 70 m², waar u geniet van alle privacy en comfort met eigen pantry en sanitair (badkamer met toilet).
  • Een hogere personeelsbezetting in vergelijking met reguliere zorginstellingen. Daarom hebben onze mensen alle tijd en aandacht voor u. Elke dag weer.
  • Zorgvuldig geselecteerde, speciaal opgeleide gekwalificeerde professionals die liefdevol zorgen en permanent worden geschoold en gecoacht.
  • De Meander, onze gastvrije beschermde samenleving, welke bestaat uit een bibliotheek, een huiskamer, een eetkeuken en een atelier. Hier zijn u en uw familie altijd welkom. Ook heeft u beschikking over een beschutte en zonnige tuin/daktuin.
  • Dagelijks wisselende, heerlijke gerechten die elke dag voor u bereid worden.
  • Ongeëvenaarde gastvrijheid voor uw familieleden. Zij zijn op elk moment van de dag welkom, kunnen blijven eten en logeren wanneer zij dat willen. Indien noodzakelijk in onze aparte logeerkamer.
  • De beste medische zorg. Direct wanneer dat nodig is.

Ervaar het zelf: laat u rondleiden

Ervaar het unieke Martha Flora concept en laat u rondleiden. De beste manier om Martha Flora te ervaren is door rond te lopen in onze huizen en de sfeer te proeven. U bent van harte welkom om koffie te komen drinken of een goed glas wijn. Of schuif gezellig bij ons aan voor een lunch.

Ervaar het zelf! Vraag hier u rondleiding aan.

Bel ons voor een kostenberekening

Wilt u een persoonlijke, duidelijke kostenindicatie per maand? Bel ons op 020 – 820 1189. Of stuur een e-mail naar info@marthaflora.nl. Onze financiële en fiscale specialist gaat dan met u of uw vertegenwoordigers om de tafel zitten, bespreekt alles rustig en maakt binnen twee dagen een heldere offerte voor u. We behandelen uw gegevens uiteraard strikt vertrouwelijk!

Het verschil in kosten met een gewoon verpleeghuis viel mij mee. En mijn vader krijgt zoveel meer.

- Zoon bewoner Martha Flora Haarlem

Gerelateerde pagina’s

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Martha Flora is geen verpleeghuis. Het is een beschermde leefomgeving, die zich kenmerkt door warmte en geborgenheid. Alles staat bij ons in het teken van uw persoonlijk welbevinden, uw welzijn en uw gezondheid. Voor het verblijf bij Martha Flora betaalt u een eigen bijdrage.

Verder lezen