Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Wat krijgt u bij Martha Flora?

Bij ons is alles gericht op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. En op uw waardigheid en welbevinden. Wij doen er alles aan om u in staat te stellen uw leven zoveel mogelijk voort te zetten. Rekening houdend met uw dementie.

Wij bieden u:

  • Een privé zorgappartement van ca. 50 m², waar u geniet van alle privacy en comfort met eigen pantry en sanitair.
  • Een hogere personeelsbezetting in vergelijking met reguliere zorginstellingen. Daarom hebben onze mensen alle tijd en aandacht voor u. Elke dag weer.
  • Zorgvuldig geselecteerde, special opgeleide gekwalificeerde professionals die liefdevol zorgen en permanent worden geschoold en gecoacht.
  • De Meander, onze gastvrije beschermde samenleving, die bestaat uit een bibliotheek, een huiskamer, een eetkeuken en een atelier. Hier bent u altijd welkom. Ook heeft u beschikking over een beschutte en zonnige tuin.
  • Dagelijks wisselende, heerlijke gerechten die elke dag voor u bereid worden.
  • Ongeëvenaarde gastvrijheid voor uw familieleden. Zij zijn op elk moment van de dag welkom, kunnen blijven eten en logeren wanneer u dat wilt. Indien noodzakelijk in onze aparte logeerkamer.
  • De beste medische zorg. Direct wanneer dat nodig is.

Ervaar het zelf: laat u rondleiden

De beste manier om Martha Flora te ervaren is er rond te lopen. Kom een kop koffie of een goed glas wijn drinken. Of kom lunchen en ervaar het zelf. Vraag hier u rondleiding aan.

Bel ons voor een kostenberekening

Wilt u een persoonlijke, duidelijke kostenindicatie per maand? Bel ons op <020 – 820 1189. Of stuur een e-mail naar info@marthaflora.nl. Onze financiële en fiscale specialist gaat dan met u of uw vertegenwoordigers om de tafel zitten, bespreekt alles rustig en maakt binnen twee dagen een heldere offerte voor u. We behandelen uw gegevens uiteraard strikt vertrouwelijk!

Het verschil in kosten met een gewoon verpleeghuis viel mij mee. En mijn vader krijgt zoveel meer.

- Zoon bewoner Martha Flora Haarlem

Gerelateerde pagina’s

Eigen bijdrage

Martha Flora is geen verpleeghuis. Het is een beschermde leefomgeving, die zich kenmerkt door warmte en geborgenheid. Alles staat bij ons in het teken van uw persoonlijk welbevinden, uw welzijn en uw gezondheid. Voor het verblijf bij Martha Flora betaalt u een eigen bijdrage.

Verder lezen