Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Volop leefruimte

Volop leefruimte. Dat biedt niemand. Martha Flora wel. Ga gerust even lekker in de tuin zitten. Of in de bibliotheek. Bij ons geen vaste plek aan tafel of in de huiskamer, tenzij u dat graag wilt. U heeft ruimte om keuzes te maken. Ruimte voor privacy, in uw eigen appartement. Ruimte om de nabijheid van andere mensen op te zoeken in de Meander, de geborgen samenleving van Martha Flora. Bij ons is het leven nooit statisch, maar zoals het leven hoort te zijn. In beweging. Afwisselend. Niet perse de hele dag in dezelfde ruimte verblijven met dezelfde mensen. Ga uw neus achterna en begeef u daar waar u zich prettig voelt.

De Meander

Uw appartement is uw eigen, volwaardige leefruimte. Waar u alle privacy vindt. Maar stap naar buiten en u bent in de Meander. De beschermde samenleving van Martha Flora, met verschillende ruimtes. Zoals een eetkeuken, woonkamer, bibliotheek, atelier, tuinkamer en een ruime tuin of terras. In de Meander vindt u altijd een plek die prettig aanvoelt, die past bij uw stemming en het gevoel van het moment. U kunt er alleen zijn, en toch de nabijheid van andere mensen voelen. Rustig in een lekkere fauteuil of met andere bewoners aan de keukentafel. De keus is aan u, op elk moment van de dag. Door deze leefruimte voelt het leven veel meer ontspannen. Het stressniveau is extreem laag. Kom langs en ervaar het.

Onze andere kwaliteiten

Geen zorgen meer

Mantelzorg geven aan een geliefd persoon met dementie is loodzwaar. Bovendien komt er veel regelwerk en administratie bij kijken. Wij nemen dat van u over, zodat u zich met de waardevolle dingen van het leven kunt bezighouden.

Activiteiten op maat

Een standaard dag- of weekprogramma is helaas geen aanbeveling. Wij ontwikkelen activiteiten met als vertrekpunt: uw interesses, uw voorkeuren, uw leven. En dat doen we elke dag opnieuw.

Privacy, ook met uw familie

Privacy is een belangrijke levensbehoefte. En dat geldt helemaal als er sprake is van dementie. Bij Martha Flora vindt u altijd de privacy die u nodig heeft wanneer u en uw familie daar behoefte aan hebben!

Echte aandacht

Aandacht is tijd. Tijd om een echte, persoonlijke relatie met iemand aan te gaan. Dankzij onze hogere personele bezetting hebben onze mensen daadwerkelijk de tijd om met u en uw naasten een goede relatie op te bouwen.

Nooit meer verhuizen

De zorgbehoefte wordt naarmate de ziekte voortschrijdt steeds ingewikkelder. Nóg een keer moeten verhuizen is dan wel het laatste wat u wilt. Bij Martha Flora kunt u tot het einde verblijven.

Gespecialiseerd in dementiezorg

Dementie is een complexe, progressieve ziekte. En bij elk mens met dementie is het ziekteverloop weer anders. Daarom is goede dementiezorg altijd gespecialiseerde zorg. Je doet het er niet even bij.