Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Nooit meer verhuizen

Elk mens wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Met dementie kan er echter een moment komen dat dit echt niet meer gaat. Als u dan toch moet verhuizen geeft dat stress en onrust, zeker omdat u met dementie ook nog eens extra kwetsbaar bent. Dementie is een progressieve ziekte met diverse mogelijke symptomen en complicaties. Maar hoe de dementie zich ook ontwikkelt: wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u niet meer hoeft te verhuizen. Met uitzondering van situaties die aanvullende expertise, kennis of deskundigheid vereisen, zijn we er tot het einde voor u.

Onze andere kwaliteiten

Geen zorgen meer

Mantelzorg geven aan een geliefd persoon met dementie is loodzwaar. Bovendien komt er veel regelwerk en administratie bij kijken. Wij nemen dat van u over, zodat u zich met de waardevolle dingen van het leven kunt bezighouden.

Activiteiten op maat

Een standaard dag- of weekprogramma is helaas geen aanbeveling. Wij ontwikkelen activiteiten met als vertrekpunt: uw interesses, uw voorkeuren, uw leven. En dat doen we elke dag opnieuw.

Volop leefruimte

Martha Flora biedt volop leefruimte in een beschermde samenleving. In uw eigen appartement en in de Meander, de gemeenschappelijke leefomgeving waar u altijd op uw gemak bent. Waar u naar buiten kan. En waar dat ook echt gebeurt.

Privacy, ook met uw familie

Privacy is een belangrijke levensbehoefte. En dat geldt helemaal als er sprake is van dementie. Bij Martha Flora vindt u altijd de privacy die u nodig heeft wanneer u en uw familie daar behoefte aan hebben!

Echte aandacht

Aandacht is tijd. Tijd om een echte, persoonlijke relatie met iemand aan te gaan. Dankzij onze hogere personele bezetting hebben onze mensen daadwerkelijk de tijd om met u en uw naasten een goede relatie op te bouwen.

Gespecialiseerd in dementiezorg

Dementie is een complexe, progressieve ziekte. En bij elk mens met dementie is het ziekteverloop weer anders. Daarom is goede dementiezorg altijd gespecialiseerde zorg. Je doet het er niet even bij.