Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Liefdevolle medewerkers

Zorg is iets tussen mensen onderling en de kwaliteit van zorg wordt bepaald door de mate waarin de zorgverlener in staat is een relatie aan te gaan met degene die zorg nodig heeft. Hoe beter de relatie tussen mensen is, hoe beter de kwaliteit van de zorg. Dat inzicht is niet nieuw. Wij zetten daadwerkelijk in op het bouwen en onderhouden van de persoonlijke relatie met u en uw naasten. Daar maken wij dus ook de tijd voor. Daarom werken wij in vergelijking met de reguliere zorg met veel meer zorgprofessionals. Liefdevolle en professionele medewerkers, die zich als geen ander in u kunnen verplaatsen.

Zorgvuldige selectie

Niet iedereen kan zomaar bij Martha Flora komen werken. We zijn heel zorgvuldig bij het selecteren van ons personeel. Het zorgen voor anderen moet hun roeping zijn. En ervaring in de zorg is uiteraard een vereiste. Wij selecteren onze mensen op hun inlevingsvermogen, geduld, psychologisch inzicht en de juiste omgangsvormen. Bovendien moeten ze bereid zijn om te blijven leren, want zorg is nooit ‘af’ en kan altijd beter. Iedereen die voor ons werkt, wordt permanent getraind en gecoacht.

Mensen maken het verschil

Onze liefdevolle medewerkers maken het verschil. Ze voelen bijna als familie, zo goed kennen ze u. Ze luisteren aandachtig en geduldig naar u en hebben nooit haast. Vaak hebben ze aan een half woord genoeg. Want ze begrijpen hoe u zich voelt, kennen uw voorkeuren en weten precies hoe u graag uw dag doorbrengt. En ze staan voor u klaar als u ze nodig heeft. Dag en nacht.

Adequaat in actie komen

Omdat ze u goed kennen, zien onze mensen ook meteen wanneer er iets met u aan de hand is. Observeren, signaleren is hun tweede natuur. Want is uw gezondheid bijvoorbeeld gebaat bij meer beweging, dan hebben ze dat snel in de gaten. Heeft u bijzondere medische hulp nodig, dan wordt onmiddellijk een gespecialiseerde arts of therapeut ingeschakeld. Wat er ook gebeurt, onze mensen zullen direct en adequaat actie ondernemen. Want uw welbevinden en gezondheid staat voorop, op elk moment van de dag.

Het was weer een genoegen om jullie concept en de bevlogenheid van de medewerkers in de praktijk te zien.

- Gert Siemons, toezichthouder kwaliteit en veiligheid in de zorg, voormalig hoofdinspecteur Volksgezondheid