Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Reserveer hier
De Lunchafspraak

Want de beste gesprekken
voer je aan tafel

Er komt een punt dat zelf zorgen voor uw ouder of partner met dementie niet meer gaat. Hulp vragen is soms lastig. Daarnaast heeft u wellicht het gevoel dat u aan het opgeven bent, faalt of uw naaste in de steek laat. Dit terwijl het ontvangen van hulp en ondersteuning juist rust en ruimte kan geven. Deze problematiek kennen wij als geen ander en komen wij veel tegen. Martha Flora biedt graag ondersteuning bij deze moeilijke gevoelens en momenten.

‘De Lunchafspraak’

Tijdens ‘De Lunchafspraak’ gaat u in gesprek met een familielid van een van onze bewoners. Familieleden van onze bewoners hebben vergelijkbare situaties als die van u meegemaakt en zij wisselen daarover graag met u van gedachten. Bovendien kunt u hen vragen stellen over de kwaliteit van onze dementiezorg. Zo hoort u ervaringen uit eerste hand en maakt u op een bijzondere manier kennis met Martha Flora. Wij zorgen ervoor dat deze ontmoeting geheel coronaproof is én dat er een overheerlijke lunch voor u klaar staat.

Over de locatie

Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde samenleving, de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van de beste dementiezorg. Martha Flora is een plek waar u zich meteen thuis voelt!

Eerst nog een vraag?

    Kies datum voor lunch

    Wij nemen de kosten voor de lunch voor onze rekening. We hebben plaats voor maximaal 4 mensen per lunch. Reserveert u daarom op tijd.

    Voor meer informatie neem contact op met Naomi Struijk
    Tel Gouda: 0182 – 72 71 62

    [ameliaevents type=’list’ tag=’Gouda september’]