Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Kom sfeer proeven op de open dag van Martha Flora

Martha Flora bestaat 10 jaar, daarom openen we de deuren van onze locaties zodat u kunt ervaren hoe wij de meest persoonlijke dementiezorg in de praktijk brengen.

Martha Flora biedt ouderen met dementie een warm thuis, wanneer zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Een thuis waar eigen regie, echte aandacht en vooral leefplezier centraal staan. Bent u benieuwd hoe wij onze zorg organiseren of wilt u de sfeer proeven bij één van onze particuliere, kleinschalige woonhuizen in Bavel, Bosch en Duin, Breda, Den Haag, Dordrecht, Goes, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Hulsberg, Maastricht, Oegstgeest, Rotterdam of Twello ? Kom dan gezellig langs!

U bent van harte welkom op zaterdag 27 januari tussen 13:30 en 15:00 uur

U kunt een kijkje nemen in een van de woonstudio’s en de meander: een unieke sfeervolle woonruimte en het hart van onze beschermde samenleving. De open dag is voor belangstellenden die een geschikte woonplek zoeken voor zichzelf of een dierbare met dementie. Onze collega’s staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

We zouden het op prijs stellen als u zich inschrijft, zodat wij kunnen inschatten hoeveel bezoekers wij kunnen verwachten.

Martha Flora open dag

Meld je aan voor de open dag

Laat uw gegevens hieronder achter.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Of maak direct een   afspraak voor een rondleiding  

Gerelateerde blogposts

Levenstestament regelen bij beginnende dementie

Wat soms vergeten wordt, zijn de financiële zaken bij dementie. Wij raden aan om al bij beginnende dementie een levenstestament op te stellen.

Verder lezen

Activiteiten voor ouderen met dementie afgestemd op persoonlijke wensen

De juiste activiteiten voor ouderen met dementie dragen bij aan het welzijn van bewoners. Enkele activiteiten uitgelicht.

Verder lezen

Niet meer eten en drinken bij dementie

Hoe om te gaan met ‘Niet meer eten en drinken bij dementie’? Leer de juiste benadering in onze blog en bied uw naaste de beste zorg mogelijk.

Verder lezen

Tips voor omgaan met beginnende dementie

Bij de eerste signalen ontstaat de onzekerheid, zowel voor de persoon met dementie als zijn of haar familie.

Verder lezen