Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en de coronacrisis [lees verder]

Martha Flora opent nieuwe locatie in Bosch en Duin

Op zaterdag 3 november zal onze nieuwe locatie in Bosch en Duin officieel geopend worden. De locatie aan de Duinweg 26 is de afgelopen maanden getransformeerd tot een echt Martha Flora huis, een beschermde leefomgeving voor mensen met dementie.

Bij Martha Flora wonen mensen met dementie in een comfortabele privé studio en is er een speciaal voor mensen met dementie ontwikkelde beschermde leefomgeving genaamd, de Meander. Bewoners hebben hierin de keuze uit uiteenlopende gemeenschappelijke ruimten met diverse sferen en een verschillend prikkelaanbod. Ook is er een riante, besloten tuin. De locatie Bosch en Duin heeft twee meanders en biedt ruimte voor respectievelijk 13 en 14 bewoners. Huisdieren zijn van harte welkom.

De omgeving
Martha Flora Bosch en Duin is gevestigd in een prachtige bosrijke omgeving en volledig gelijkvloers. Vanuit alle studio’s kun je genieten van deze omgeving. Daarnaast heeft deze locatie een centrale ligging op rijafstand van Amersfoort en Utrecht. De oude vliegbasis Soesterberg, nu het militair museum, is vlakbij. Net als de mooie botanische tuinen in Utrecht.

Open huis op 3 november
Martha Flora nodigt alle geïnteresseerden uit om op zaterdag 3 november een kijkje te komen nemen op onze locatie Bosch en Duin. Het open huis is van 10.00 tot 16.00 uur. Meld u aan via het formulier hieronder.

Rondleidingen en informatie
Onze locatiemanager Anke Goedhart vertelt u graag hoe wij de beste dementiezorg in de praktijk organiseren. Neem contact met haar op voor meer informatie en/of een rondleiding op nummer 06-12389506 of per e-mail via a.goedhart@marthaflora.nl.

Contactgegevens Martha Flora Bosch en Duin
Duinweg 26, 3735 LD Bosch en Duin

Informatie

Wanneer:
zaterdag 3 november 2018
Tijdstip:
van 10.00 tot 16.00 uur (officiële opening 14.00 uur)
Waar:
Martha Flora Bosch en Duin

Aanmelden

Gerelateerde blogposts

Martha Flora Lochem verhuist naar Twello

Martha Flora Lochem verhuist naar Twello Uiterlijk per 1 december 2019 worden de activiteiten op de locatie van Martha Flora in Lochem samengevoegd met die op de locatie van Martha Flora in Twello. Bewoners en alle medewerkers van Martha Flora in Lochem verhuizen mee naar Twello. Martha Flora werkt met een uniek, door haar zelf…

Verder lezen

Informatiebijeenkomst werken bij Martha Flora Hilversum

Op woensdag 14 februari organiseert Martha Flora de informatiebijeenkomst “Werken bij Martha Flora”. Meld je nu aan en kom meer te weten over werken bij Martha Flora.

Verder lezen

Feestelijke opening 2e Meander bij Martha Flora Twello

Feestelijke opening 2e Meander bij Martha Flora Twello ‘De Meander’ vormt het warme hart van elke Martha Flora locatie. Een ruimte in het huis waar de bewoners naar eigen behoefte en stemming hun tijd kunnen besteden; in de bibliotheek, de huiskamer, de eetkeuken of het atelier. Bij onze locatie in Twello wordt volgende maand een…

Verder lezen

Samen dementievriendelijk bij Martha Flora

Samen dementievriendelijk bij Martha Flora Het landelijke initiatief ‘Samen dementievriendelijk’ helpt onze samenleving aan meer kennis over dementie en stimuleert een dementievriendelijk Nederland. Dat is belangrijk, want in Nederland leven naar schatting 280.000 mensen met dementie. Omdat we steeds ouder worden, stijgt dat aantal in 2040 naar 550.000. Dit jaar werden door Samen dementievriendelijk verschillende…

Verder lezen