Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Aantrekkelijk wonen

Als thuis wonen niet langer gaat, is verhuizen naar Martha Flora de beste optie. Alleen wij bieden u de beschermde woonomgeving waar u uw eigen leven zo veel mogelijk kunt voortzetten. U bewoont uw eigen, ruime appartement waar u de baas bent. En daarbuiten vindt u een beschermde samenleving die wij de Meander noemen.

Eigen appartement, privacy

In het appartement dat u bij ons huurt vindt u alles wat u nodig heeft. Leefruimte, rust, complete privacy. En uiteraard praktische zaken als een pantry en sanitair. Het is uw eigen vertrouwde thuis, ingericht zodat u zich thuis voelt. Het is úw domein, úw huis. Onze medewerkers zullen uw appartement met het grootste respect betreden.

Beschermde samenleving

Ook buiten uw appartement geniet u van alle ruimte om te doen waar u zin in heeft. In de Meander, het kloppende hart van de beschermde samenleving die Martha Flora vormt. De Meander bestaat uit aaneengeschakelde ruimtes zoals een bibliotheek, een huiskamer, een eetkeuken, een tuin en een atelier. En uiteraard een beschutte tuin of dakterras. U vindt er gezelschap en alle gelegenheid om te doen wat u graag doet. Of dat nou koken is, schilderen, lezen, tuinieren, musiceren alles kan. Niets moet.

Wonen met uw partner

Op een aantal van onze locaties, zoals Martha Flora Gouda, kan uw partner bij u komen wonen in uw appartement. Het huiselijke leven dat u nu leidt, kunt u bij ons gewoon voortzetten. Prettig en vertrouwd voor u allebei. En voor uw partner betekent het ook nog eens een hele zorg minder. Want wij zijn verantwoordelijk voor uw welbevinden.

Ik dacht dat alle bewoners van de gemeenschappelijke ruimten gebruik moesten maken, maar het bleek maar de helft te zijn. Wat een ruimte!

- Dochter bewoner Martha Flora Twello

Gerelateerde pagina’s

Liefdevolle medewerkers

Wij werken met een ongekend ruime personeelsbezetting. Onze liefdevolle medewerkers hebben alle tijd voor u.

Onze liefdevolle medewerkers maken het verschil. Ze voelen bijna als familie, zo goed kennen ze u. Ze luisteren aandacht en geduldig naar u en hebben nooit haast. Vaak hebben ze aan een half woord genoeg.

Verder lezen

De familie hoort erbij

Uw familie is alles voor u. Daarom voelt Martha Flora ook voor uw partner en (klein)kinderen als een warm thuis.

Een thuis waar alle ruimte is om gezellig samen te zijn, een thuis dat van alle gemakken en comfort is voorzien. Iedereen is van harte welkom op elk moment van de dag.

Verder lezen

Persoonlijke zorg bij dementie

We willen graag weten wie u bent. Wat u beweegt. Hoe meer we van u weten en begrijpen, hoe beter we kunnen zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt.

Uw persoonlijk welbevinden. Daar draait het om bij Martha Flora. Bij ons zijn er geen activiteitenroosters, geen verplichte toestanden. U doet lekker waar u zin in heeft, wanneer u daar zin in heeft. Niks moet.

Verder lezen

Uw gezondheid bij dementie

Bij Alzheimer of een andere vorm van dementie is medische waakzaamheid geboden. Onze medewerkers observeren, signaleren en komen adequaat in actie als dat nodig is.

Als onze medewerkers vaststellen dat u een gespecialiseerde arts of therapeut nodig heeft, dan wordt die direct ingeschakeld.

Verder lezen