Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

De familie hoort erbij

Blije kleinkinderen over de vloer. Uw zoon of dochter die een weekendje komt logeren. Uw familie is natuurlijk alles voor u. Daarom kunt u het familieleven zoals u dat gewend bent gewoon voortzetten. Ook voor uw familie voelt Martha Flora als een warm thuis. Een thuis waar alle ruimte is om gezellig samen te zijn, een thuis dat van alle gemakken en comfort is voorzien.

Familie altijd welkom

Uw familieleden zijn voor ons goede bekenden. Ze zijn welkom op elk moment van de dag en worden gastvrij onthaald. En ze kunnen altijd aanschuiven bij het het ontbijt, de lunch of het avondeten. Of blijven logeren. Uw kinderen merken dat u zich prettig voelt en zijn blij u te zien. Uw kleinkinderen vermaken zich opperbest, kunnen lekker gamen en rustig hun gang gaan. En tot grote opluchting van de jonge smartphone-generatie is er ook wifi.

Gerelateerde pagina’s

Persoonlijke zorg bij dementie

We willen graag weten wie u bent. Wat u beweegt. Hoe meer we van u weten en begrijpen, hoe beter we kunnen zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt.

Uw persoonlijk welbevinden. Daar draait het om bij Martha Flora. Bij ons zijn er geen activiteitenroosters, geen verplichte toestanden. U doet lekker waar u zin in heeft, wanneer u daar zin in heeft. Niks moet.

Verder lezen

Uw gezondheid bij dementie

Bij Alzheimer of een andere vorm van dementie is medische waakzaamheid geboden. Onze medewerkers observeren, signaleren en komen adequaat in actie als dat nodig is.

Als onze medewerkers vaststellen dat u een gespecialiseerde arts of therapeut nodig heeft, dan wordt die direct ingeschakeld.

Verder lezen

Aantrekkelijk wonen

Als thuis wonen niet langer gaat, is verhuizen naar Martha Flora de beste optie. Alleen wij bieden u de beschermde woonomgeving waar u uw eigen leven zoveel mogelijk kunt voortzetten.

In het appartement dat u bij ons huurt vindt u alles wat u nodig heeft. Leefruimte, rust, complete privacy. En uiteraard praktische zaken als een pantry en sanitair.

Verder lezen

Liefdevolle medewerkers

Wij werken met een ongekend ruime personeelsbezetting. Onze liefdevolle medewerkers hebben alle tijd voor u.

Onze liefdevolle medewerkers maken het verschil. Ze voelen bijna als familie, zo goed kennen ze u. Ze luisteren aandacht en geduldig naar u en hebben nooit haast. Vaak hebben ze aan een half woord genoeg.

Verder lezen