Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan
Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora Oegstgeest

Particulier verzorgingshuis Oegstgeest

In juli 2022 opent Martha Flora een nieuw particulier verpleeghuis in Oegstgeest. En niet zomaar een verpleeghuis. Martha Flora Oegstgeest biedt de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen én volop leefruimte. U bewoont een eigen comfortabele studio. Daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van onze dementiezorg. Martha Flora Oegstgeest wordt gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Spaargarenstraat, met een ruime daktuin.

Ik word hier verschrikkelijk verwend en voel me bijna een koning.”

- Bewoner Martha Flora Den Haag

Ouderenzorg dementie Oegstgeest

Liefdevolle medewerkers

Bij Martha Flora vinden we het belangrijk dat onze medewerkers écht de tijd voor u hebben. Wij werken daarom met meer medewerkers dan veel andere verpleeghuizen. Aandacht is wat ons betreft meer dan het bieden van basiszorg. Onze medewerkers verdiepen zich in uw persoonlijkheid, zijn op de hoogte van uw wensen en weten wat voor u het leven aangenaam maakt. Ze verplaatsen zich zo goed mogelijk in uw belevingswereld. En ook uw naasten kennen ze goed. Kortom: ze bouwen een betekenisvolle relatie met u op. Zo maken onze medewerkers écht het verschil.

Uw studio

Martha Flora Oegstgeest telt 20 comfortabele zorgstudio’s, verdeeld over twee verdiepingen. U bewoont een eigen zorgstudio van 23 tot 26 vierkante meter met een eigen badkamer van nog eens 7 vierkante meter. U kunt uw studio precies inrichten zoals u zelf wilt en zo bijvoorbeeld helemaal de sfeer van thuis creëren. In uw zorgstudio kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Het is een plek voor uzelf waar u zich, alleen of met uw geliefde of familieleden, terug kunt trekken. Het is zelfs mogelijk dat uw partner en (klein)kinderen blijven logeren. Huisdieren zijn in overleg welkom.

De studio van Martha Flora Twello
De meander van Twello

De Meander

Wanneer u uw studio verlaat, komt u in de Meander van ons particulier verzorgingshuis in Oegstgeest: onze beschermde gemeenschappelijke leefomgeving. Deze locatie heeft twee Meanders met elk 10 studio’s. In de Meander is altijd een plek waar u zich prettig voelt. Hier vindt u gezelschap, ontspanning en we eten er samen. Door de ruime opzet kunt u echter ook rust vinden in één van de ruimtes. Onze gastheer of -vrouw zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Neem plaats in de woonkamer of eetkeuken, kijk eens rond en lees een boek in de bibliotheek of ga aan de slag in het atelier. Vanuit de Meander heeft u ook toegang tot de ruime, beschutte tuin én het dakterras, waar u kunt zitten, wandelen of tuinieren.

Over de locatie

Martha Flora Oegstgeest is gevestigd in een nieuw pand in de Spaargarenstraat. De locatie wordt op dit moment nog ontwikkeld. Het gebouw krijgt twee bouwlagen: u woont dus op de begane grond of op de eerste verdieping. De locatie beschikt over een ruime en beschutte tuin waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Ook is er een prachtige beschutte groene daktuin. Het pand van Martha Flora Oegstgeest is modern, licht en ruim opgezet. U beschikt bovendien over comfortabele voorzieningen die het extra prettig maken om er te wonen.

Martha Flora Oegstgeest

De omgeving

Ons particulier verzorgingshuis in Oegstgeest is gevestigd op een prachtige locatie in Oegstgeest. De rustige Spaargarenstraat ligt middenin de dorpskern van Oud Oegstgeest, vlakbij het stadspark de Leidse Hout. Op steenworp afstand bevindt zich de Kempenaerstraat: van oudsher dé winkelstraat van Oegstgeest. Aan voorzieningen is dan ook geen gebrek. Deze Martha Flora locatie heeft een centrale ligging in de Randstad en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Rondleiding en informatie

U bent vanaf juli 2022 van harte welkom bij Martha Flora Oegstgeest. Neem voor meer informatie en/of een rondleiding contact op met onze locatiemanager Corine Hogewoning: . De rondleiding vindt plaats op een andere vergelijkbare locatie. Zo krijgt u nu al een goede indruk van de nieuwe locatie in Oegstgeest

Martha Flora Oegstgeest
Spaargarenstraat 17
2341 JV Oegstgeest

Vraag rondleiding aan  Download brochure

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt op andere locaties van Martha Flora

Onze andere woningen

Particulier verpleeghuis
Bosch en Duin

Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

Verpleeghuis Bosch en Duin

Particulier verpleeghuis
Breda

Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte.

Verpleeghuis Breda

Particulier verpleeghuis
Den Haag

Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

Verpleeghuis Den Haag

Particulier verpleeghuis
Dordrecht

Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

Verpleeghuis Dordrecht

Particulier verpleeghuis
Goes

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Goes

Verpleeghuis Goes

Particulier verpleeghuis
Gouda

Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

Verpleeghuis Gouda

Particulier verpleeghuis
Haarlem

Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

Verpleeghuis Haarlem

Particulier verpleeghuis
Hilversum

Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hilversum.

Verpleeghuis Hilversum

Particulier verpleeghuis
Hoorn

Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

Verpleeghuis Hoorn

Particulier verpleeghuis
Hulsberg

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Hulsberg

Verpleeghuis Hulsberg

Particulier verpleeghuis
Maastricht

Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

Verpleeghuis Maastricht

Particulier verpleeghuis
Oegstgeest

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Oegstgeest

Verpleeghuis Oegstgeest

Particulier verpleeghuis
Rotterdam

Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

Verpleeghuis Rotterdam

Particulier verpleeghuis
Twello

Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

Verpleeghuis Twello