Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel 06-38581207

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan
Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora Oegstgeest

Particulier verzorgingshuis Oegstgeest

Martha Flora Oegstgeest biedt de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen én volop leefruimte. U bewoont een eigen comfortabele studio. Daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van onze dementiezorg. Martha Flora Oegstgeest is gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Spaargarenstraat, met een ruime daktuin.

Ik word hier verschrikkelijk verwend en voel me bijna een koning

– Bewoner Martha Flora Oegstgeest

Martha Flora beoordelingenMartha Flora wordt met een 9,1 beoordeeld

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens achter voor (vrijblijvend) meer informatie over Martha Flora en uw situatie.

   

  Of maak direct een   afspraak voor een rondleiding  

  beginnende dementie ouderen

  Liefdevolle medewerkers

  Bij Martha Flora vinden we het belangrijk dat onze medewerkers écht de tijd voor u hebben. Wij werken daarom met meer medewerkers dan veel andere verpleeghuizen. Aandacht is wat ons betreft meer dan het bieden van basiszorg. Onze medewerkers verdiepen zich in uw persoonlijkheid, zijn op de hoogte van uw wensen en weten wat voor u het leven aangenaam maakt. Ze verplaatsen zich zo goed mogelijk in uw belevingswereld. En ook uw naasten kennen ze goed. Kortom: ze bouwen een betekenisvolle relatie met u op. Zo maken onze medewerkers écht het verschil.

  Uw studio

  Martha Flora Oegstgeest telt 20 comfortabele zorgstudio’s, verdeeld over twee verdiepingen. U bewoont een eigen zorgstudio van 23 tot 26 vierkante meter met een eigen badkamer van nog eens 7 vierkante meter. U kunt uw studio precies inrichten zoals u zelf wilt en zo bijvoorbeeld helemaal de sfeer van thuis creëren. In uw zorgstudio kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Het is een plek voor uzelf waar u zich, alleen of met uw geliefde of familieleden, terug kunt trekken. Het is zelfs mogelijk dat uw partner en (klein)kinderen blijven logeren. Huisdieren zijn in overleg welkom.

  martha flora oegstgeest zithoek
  Martha Flora Oegstgeest eettafel

  De Meander

  Wanneer u uw studio verlaat, komt u in de Meander van ons particulier verzorgingshuis in Oegstgeest: onze beschermde gemeenschappelijke leefomgeving. Deze locatie heeft twee Meanders met elk 10 studio’s. In de Meander is altijd een plek waar u zich prettig voelt. Hier vindt u gezelschap, ontspanning en we eten er samen. Door de ruime opzet kunt u echter ook rust vinden in één van de ruimtes. Onze gastheer of -vrouw zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Neem plaats in de woonkamer of eetkeuken, kijk eens rond en lees een boek in de bibliotheek of ga aan de slag in het atelier. Vanuit de Meander heeft u ook toegang tot de ruime, beschutte tuin én het dakterras, waar u kunt zitten, wandelen of tuinieren.

  Over de locatie

  Martha Flora Oegstgeest is gevestigd in een nieuw pand in de Spaargarenstraat. De locatie heeft twee verdiepingen: u woont dus op de begane grond of op de eerste verdieping. De locatie beschikt over een prachtige beschutte groene daktuin. Het pand van Martha Flora Oegstgeest is modern, licht en ruim opgezet. U beschikt bovendien over comfortabele voorzieningen die het extra prettig maken om er te wonen.

  Martha Flora Oegstgeest woonruimte
  martha flora oegstgeest dakterras

  De omgeving

  Ons particulier verzorgingshuis in Oegstgeest is gevestigd op een prachtige locatie in Oegstgeest. De rustige Spaargarenstraat ligt middenin de dorpskern van Oud Oegstgeest, vlakbij het stadspark de Leidse Hout. Op steenworp afstand bevindt zich de Kempenaerstraat: van oudsher dé winkelstraat van Oegstgeest. Aan voorzieningen is dan ook geen gebrek. Deze Martha Flora locatie heeft een centrale ligging in de Randstad en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

  Rondleiding en informatie

  Onze locatiemanager Corine Hogewoning vertelt u graag hoe wij de beste en meest persoonlijke dementiezorg in de praktijk organiseren. Bel haar voor meer informatie en/of een rondleiding op het nummer: 06-38581207.

   

  Martha Flora Oegstgeest
  Spaargarenstraat 17
  2341 JV Oegstgeest

  Vraag rondleiding aan  Download brochure

  martha flora locatie manager oegstgeest

  Onze andere woningen

  Particulier verpleeghuis
  Amersfoort

  Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Amersfoort veel gezamenlijke leefruimte.

  Verpleeghuis Amersfoort

  Particulier verpleeghuis
  Bosch en Duin

  Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

  Verpleeghuis Bosch en Duin

  Particulier verpleeghuis
  Breda

  Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte.

  Verpleeghuis Breda

  Particulier verpleeghuis
  Den Haag

  Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

  Verpleeghuis Den Haag

  Particulier verpleeghuis
  Dordrecht

  Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

  Verpleeghuis Dordrecht

  Particulier verpleeghuis
  Goes

  Lees alles over onze Martha Flora locatie in Goes

  Verpleeghuis Goes

  Particulier verpleeghuis
  Gouda

  Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

  Verpleeghuis Gouda

  Particulier verpleeghuis
  Haarlem

  Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

  Verpleeghuis Haarlem

  Particulier verpleeghuis
  Hilversum

  Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hilversum.

  Verpleeghuis Hilversum

  Particulier verpleeghuis
  Hoorn

  Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

  Verpleeghuis Hoorn

  Particulier verpleeghuis
  Hulsberg

  Lees alles over onze Martha Flora locatie in Hulsberg

  Verpleeghuis Hulsberg

  Particulier verpleeghuis
  Maastricht

  Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

  Verpleeghuis Maastricht

  Particulier verpleeghuis
  Oegstgeest

  Lees alles over onze Martha Flora locatie in Oegstgeest

  Verpleeghuis Oegstgeest

  Particulier verpleeghuis
  Rotterdam

  Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

  Verpleeghuis Rotterdam

  Particulier verpleeghuis
  Twello

  Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

  Verpleeghuis Twello