Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Vanaf 2021 vier prachtige nieuwe locaties

We zijn bijzonder verheugd te mogen melden dat Martha Flora haar zorgconcept op meer plekken in het land gaat aanbieden. De bouw en opening van 4 prachtige nieuwe locaties in Dordrecht, Hulsberg, Oegstgeest en Goes staan bij ons op de agenda.

Heeft u voor uzelf of een naaste interesse? Laat dan uw gegevens achter, wij informeren u graag.

Martha Flora Dordrecht Martha Flora Hulsberg
Martha Flora Goes Martha Flora Oegstgeest

Ja ik heb interesse

Selecteer de locatie waarin u geïnteresseerd bent en laat uw gegegevens achter. Wij vertellen u graag meer over onze nieuwe locaties.

Alle velden zijn verplicht

   


  Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op:
  020 – 22 40 542

  Gerelateerde blogposts

  Inloopmiddag bij Martha Flora Goes

  Wij nodigen u graag uit vrijblijvend kennis te maken met Martha Flora Goes. Op woensdag 29 juni tussen 14.00 en 16.00 uur.

  Verder lezen

  Verhuisbericht hoofdkantoor Martha Flora

  Het aantal vestigingen van Martha Flora groeit en daarmee ook het aantal medewerkers op kantoor. Om iedereen een fijne en ruime werkplek te kunnen blijven bieden, verruilen wij op woensdag 8 augustus ons vertrouwde kantoor op de Paulus Potterstraat voor een mooie nieuwe locatie in Amsterdam. Onze nieuwe adresgegevens zijn De Lairessestraat 180-IV, 1075 HM…

  Verder lezen

  Informatiebijeenkomst: werken bij Martha Flora Rotterdam

  Wij organiseren een informatiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers voor onze nieuwe locatie Rotterdam Hilligersberg. Deze nieuwe locatie wordt momenteel gebouwd en zal later in de lente van 2019 zijn deuren openen.

  Verder lezen

  ‘Open Koffie’ bij Martha Flora in Hilversum

  ‘Open Koffie’ bij Martha Flora in Hilversum Martha Flora Hilversum is gevestigd in een modern appartementencomplex en heeft een grote en beschutte tuin. Hartje Hilversum in de wijk het Raadhuiskwartier. Midden in de samenleving, op loopafstand van het NS-station Hilversum. U vindt hier volop leefruimte binnen een gespecialiseerde, beschermde leefomgeving voor mensen met dementie. De…

  Verder lezen