Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Werken bij Martha Flora

Martha Flora biedt professionele, gespecialiseerde zorg aan mensen met dementie. Maar wat we hen vooral geven is: een liefdevol thuis en een waardig bestaan. En dat kunnen we alleen doen met de beste medewerkers die er zijn. Ben jij nieuwsgierig? Heb je een groot verantwoordelijk-heidsgevoel? En ben je initiatiefrijk? Kun je daadkrachtig optreden en ben je een teamplayer tot in je tenen? Kom dan werken bij Martha Flora. Voor onze locaties zoeken we diverse (zorg)professionals.

Erkend leerbedrijf Martha Flora is een erkend leerbedrijf.

Werken bij Martha Flora

Iedere dag is er weer tijd en ruimte om de bewoners echt te leren kennen, dat is heel anders in de reguliere zorg.

- Medewerker Martha Flora Gouda

Open sollicitatie

Open sollicitatie Hebben we op dit moment niet de vacature van jouw voorkeur, maar zoek je wel een nieuwe uitdaging bij Martha Flora? Dan ontvangen wij graag je open sollicitatie.

Verder lezen

Talentontwikkeling

Martha Flora is geen plek waar mensen met dementie hun identiteit verliezen. Onze missie - en ook die van jou - is om onze bewoners een leefomgeving te bieden waarin zij warmte, veiligheid en geborgenheid vinden. Jij krijgt daarvoor alle gelegenheid. Wij spreken je talent aan en blijven dat ontwikkelen.

Verder lezen

Werken aan de meest persoonlijke dementiezorg?

Martha Flora is uniek op het gebied van dementiezorg. Bij Martha Flora krijgen onze bewoners alle ruimte om hun eigen leven zo goed mogelijk en in alle waardigheid voort te zetten zoals zij dat gewend zijn. Wij willen hen, in de laatste fase van hun ziekte, een zo goed mogelijk leven en een echt thuis bieden. Daarom is dementiezorg bij ons: een relatie opbouwen met onze cliënten. Want alleen dan kunnen wij ze geven wat ze verdienen: de allerbeste zorg bij dementie.

Verder lezen