Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Werken aan de meest persoonlijke dementiezorg?

Martha Flora is uniek op het gebied van dementiezorg. Bij Martha Flora krijgen onze bewoners alle ruimte om hun eigen leven zo goed mogelijk en in alle waardigheid voort te zetten zoals zij dat gewend zijn. Wij willen hen, in de laatste fase van hun ziekte, een zo goed mogelijk leven en een echt thuis bieden. Daarom is dementiezorg bij ons: een relatie opbouwen met onze cliënten. Want alleen dan kunnen wij ze geven wat ze verdienen: de allerbeste zorg bij dementie.

Sleutel tot de meest persoonlijke dementiezorg ben jij

De zorgprofessional die ook vindt dat dementiezorg veel beter kan, beter moet. Bij ons ben jij de verbinding tussen de ‘gezonde’ buitenwereld en de persoonlijke belevingswereld van de bewoners met dementie. Je hebt het hart op de juiste plaats en weet echt contact te maken met de bewoners. Elke dag opnieuw. Waarbij je moet bedenken dat de bewoners, situaties en gebeurtenissen elke dag anders zijn. Maar je staat er nooit alleen voor. Echt goede zorg voor mensen met dementie vraagt continue om afstemming en overleg. Daarom werken wij met dedicated teams met een gevarieerde achtergrond. Om sterke, volwaardige teams samen te kunnen stellen zoeken wij meerdere collega’s voor dezelfde functie.

Stevige selectie

Het is geen gemakkelijk werk en niet voor iedereen weggelegd. Wij hanteren pittige toelatingseisen. Wij selecteren op inlevingsvermogen, attitude en bejegening. En we ontwikkelen je talent  met de speciale Martha Flora startopleiding en permanente coaching. Ben jij nieuwsgierig? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En ben je initiatiefrijk? Kun je daadkrachtig optreden en ben je een teamplayer tot in je tenen? Kom dan werken bij Martha Flora!

Iedere dag is er weer tijd en ruimte om de bewoners echt te leren kennen, dat is heel anders in de reguliere zorg.

- Medewerker Martha Flora Gouda

Gerelateerde pagina’s

Open sollicitatie

Open sollicitatie Hebben we op dit moment niet de vacature van jouw voorkeur, maar zoek je wel een nieuwe uitdaging bij Martha Flora? Dan ontvangen wij graag je open sollicitatie.

Verder lezen

Talentontwikkeling

Martha Flora is geen plek waar mensen met dementie hun identiteit verliezen. Onze missie – en ook die van jou – is om onze bewoners een leefomgeving te bieden waarin zij warmte, veiligheid en geborgenheid vinden. Jij krijgt daarvoor alle gelegenheid. Wij spreken je talent aan en blijven dat ontwikkelen.

Verder lezen