Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Willem Holleman is de nieuwe directeur bij Martha Flora

Willem Holleman is sinds 1 mei 2023 de Chief Executive Officer (CEO) en statutair directeur van Martha Flora. Hij is de opvolger van oprichter en voormalig CEO Marco Ouwehand. Holleman brengt veel bestuurlijke ervaring mee uit de zorgsector.

Willem Holleman - directeur Martha Flora

Holleman studeerde neuropsychologie aan de Universiteit van Leiden, met het uitzicht om universitair docent te worden en wetenschappelijk onderzoek te doen. Al snel na zijn studie besloot hij echter zijn gevoel te volgen en de gezondheidszorg in te gaan.

Holleman was eerder algemeen directeur bij Claris Zorgroep, een collega particuliere zorgaanbieder met zeven locaties. Daarvoor werkte bij De Drie Notenboomen, bekend van de Thomashuizen en de Herbergier. De laatste vier jaar vervulde hij daar de functie van algemeen directeur. Op 155 locaties in Nederland wordt door deze organisatie een thuis geboden aan ouderen en mensen met een verstandelijke handicap.

Holleman heeft een passie voor dementiezorg. Zijn visie: ,,Beschouw dementie niet als een ziekte maar als een levensfase waar we steeds meer mee te maken krijgen. Zorg voor een warm thuis waar mensen respectvol behandeld worden, met de best mogelijke zorg en begeleiding.”

Deze uitgangspunten in combinatie met zijn verbindende leiderschap, passen naadloos bij het unieke zorgconcept van Martha Flora. In de Martha Flora-huizen kunnen de bewoners rekenen op betrokken en liefdevolle medewerkers, persoonlijke begeleiding, kwalitatief hoogstaande zorg en een prettige, huiselijke woonomgeving.

Martha Flora Hulsberg particuliere zorg

Gerelateerde blogposts

Verhuisbericht hoofdkantoor Martha Flora

Het aantal vestigingen van Martha Flora groeit en daarmee ook het aantal medewerkers op kantoor. Om iedereen een fijne en ruime werkplek te kunnen blijven bieden, verruilen wij op woensdag 8 augustus ons vertrouwde kantoor op de Paulus Potterstraat voor een mooie nieuwe locatie in Amsterdam. Onze nieuwe adresgegevens zijn De Lairessestraat 180-IV, 1075 HM…

Verder lezen

Bezoek nu als eerste onze modelstudio in Hilversum

Bezoek nu als eerste onze modelstudio in Hilversum In het centrum van Hilversum wordt hard gewerkt aan de nieuwste locatie van Martha Flora.

Verder lezen

‘Open Koffie’ bij Martha Flora in Hilversum

‘Open Koffie’ bij Martha Flora in Hilversum Martha Flora Hilversum is gevestigd in een modern appartementencomplex en heeft een grote en beschutte tuin. Hartje Hilversum in de wijk het Raadhuiskwartier. Midden in de samenleving, op loopafstand van het NS-station Hilversum. U vindt hier volop leefruimte binnen een gespecialiseerde, beschermde leefomgeving voor mensen met dementie. De…

Verder lezen

Informatiebijeenkomst: belangstellenden Martha Flora Oegstgeest

Kom naar de informatiebijeenkomst op 18 mei 2022 als u meer wilt weten over onze nieuwe locatie in Oegstgeest.

Verder lezen