Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Aantrekkelijk en kleinschalig wonen met dementie

Wij zijn geen verpleeghuis, maar een geborgen, beschermde leefomgeving waar mensen met dementie hun leven prettig en waardig kunnen voortzetten. Kleinschalig wonen met dementie betekent bij Martha Flora, aantrekkelijk wonen in uw eigen, royale appartement. De combinatie van een vertrouwde woonomgeving en ons unieke zorgconcept met gespecialiseerde dementiezorg zorgt ervoor dat uw geliefde zich helemaal thuis voelt.

Ik dacht dat alle bewoners van de gemeenschappelijke ruimten gebruik moesten maken, maar het bleek maar de helft te zijn. Wat een ruimte!

- Dochter bewoner Martha Flora Twello

Sfeervol wonen in een particulier verpleeghuis

U heeft uw eigen, royale appartement, dat van alle gemakken is voorzien. De sfeer en inrichting van uw woning. Dat bepaalt u helemaal zelf. Vanuit uw appartement komt u in de Meander - het hart van onze geborgen, beschermde samenleving. Ook kunt u bij bepaalde locaties samenwonen met uw partner. Als u even wilt wandelen, is er altijd een medewerker in de buurt die graag met u mee loopt.

Verder lezen

Wonen met volop privacy

U wilt privacy als u daar behoefte aan heeft. Daarom kunt u zich altijd rustig terugtrekken in uw eigen, vertrouwde omgeving: een ruim appartement waar u comfortabel woont en waar u het voor het zeggen heeft. Privacy is dan ook een belangrijk onderdeel als het gaat om kleinschalig wonen met dementie.

Verder lezen

Eigen zorgappartement

U bewoont een royaal zorgappartement van 40 tot 65 m². Met eigen sanitair, pantry en alle privacy. Uw partner en (klein)kinderen kunnen altijd bij u blijven logeren. Wij zorgen dat u het leven zoals u dat gewend bent gewoon kunt voortzetten. En daar hoort uw familie natuurlijk bij!

Verder lezen

De Meander

De Meander is het warme hart van de beschermde samenleving die Martha Flora vormt. De Meander is een grote ruimte, met o.a. een eetkeuken, een huiskamer en een bibliotheek. U vindt er de sfeer en activiteit die past bij uw stemming.

Verder lezen

Samenwerking Stirling Universiteit

Martha Flora heeft de inrichting en indeling van haar huizen ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Schotse Stirling Universiteit. De autoriteit op het gebied van design voor kleinschalig wonen met dementie.

Verder lezen

Benieuwd naar de locaties van Martha Flora?

Bekijk onze locaties