Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Liefdevolle medewerkers

Zorg is iets tussen mensen onderling en de kwaliteit van zorg wordt bepaald door de mate waarin de zorgverlener in staat is een relatie aan te gaan met degene die zorg nodig heeft. Hoe beter de relatie tussen mensen is, hoe beter de kwaliteit van de zorg. Dat inzicht is niet nieuw. Wij zetten daadwerkelijk in op het bouwen en onderhouden van de persoonlijke relatie met u en uw naasten. Daar maken wij dus ook de tijd voor. Daarom werken wij in vergelijking met de reguliere zorg met veel meer zorgprofessionals. Liefdevolle en profesionele medewerkers, die zich als geen ander in u kunnen verplaatsen.

Zorgvuldige selectie

Niet iedereen kan zomaar bij Martha Flora komen werken. We zijn heel zorgvuldig bij het selecteren van ons personeel. Het zorgen voor anderen moet hun roeping zijn. En ervaring in de zorg is uiteraard een vereiste. Wij selecteren onze mensen op hun inlevingsvermogen, geduld, psychologisch inzicht en de juiste omgangsvormen. Bovendien moeten ze bereid zijn om te blijven leren, want zorg is nooit ‘af’ en kan altijd beter. Iedereen die voor ons werkt, wordt permanent getraind en gecoacht.

Mensen maken het verschil

Onze liefdevolle medewerkers maken het verschil. Ze voelen bijna als familie, zo goed kennen ze u. Ze luisteren aandachtig en geduldig naar u en hebben nooit haast. Vaak hebben ze aan een half woord genoeg. Want ze begrijpen hoe u zich voelt, kennen uw voorkeuren en weten precies hoe u graag uw dag doorbrengt. En ze staan voor u klaar als u ze nodig heeft. Dag en nacht.

Adequaat in actie komen

Omdat ze u goed kennen, zien onze mensen ook meteen wanneer er iets met u aan de hand is. Observeren, signaleren is hun tweede natuur. Want is uw gezondheid bijvoorbeeld gebaat bij meer beweging, dan hebben ze dat snel in de gaten. Heeft u bijzondere medische hulp nodig, dan wordt onmiddellijk een gespecialiseerde arts of therapeut ingeschakeld. Wat er ook gebeurt, onze mensen zullen direct en adequaat actie ondernemen. Want uw welbevinden en gezondheid staat voorop, op elk moment van de dag.

Het was weer een genoegen om jullie concept en de bevlogenheid van de medewerkers in de praktijk te zien.

- Gert Siemons, toezichthouder kwaliteit en veiligheid in de zorg, voormalig hoofdinspecteur Volksgezondheid

Gerelateerde pagina’s

Persoonlijke zorg bij dementie

We willen graag weten wie u bent. Wat u beweegt. Hoe meer we van u weten en begrijpen, hoe beter we kunnen zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt.

Uw persoonlijk welbevinden. Daar draait het om bij Martha Flora. Bij ons zijn er geen activiteitenroosters, geen verplichte toestanden. U doet lekker waar u zin in heeft, wanneer u daar zin in heeft. Niks moet.

Verder lezen

Aantrekkelijk wonen

Als thuis wonen niet langer gaat, is verhuizen naar Martha Flora de beste optie. Alleen wij bieden u de beschermde woonomgeving waar u uw eigen leven zoveel mogelijk kunt voortzetten.

In het appartement dat u bij ons huurt vindt u alles wat u nodig heeft. Leefruimte, rust, complete privacy. En uiteraard praktische zaken als een pantry en sanitair.

Verder lezen

De familie hoort erbij

Uw familie is alles voor u. Daarom voelt Martha Flora ook voor uw partner en (klein)kinderen als een warm thuis.

Een thuis waar alle ruimte is om gezellig samen te zijn, een thuis dat van alle gemakken en comfort is voorzien. Iedereen is van harte welkom op elk moment van de dag.

Verder lezen

Uw gezondheid bij dementie

Bij Alzheimer of een andere vorm van dementie is medische waakzaamheid geboden. Onze medewerkers observeren, signaleren en komen adequaat in actie als dat nodig is.

Als onze medewerkers vaststellen dat u een gespecialiseerde arts of therapeut nodig heeft, dan wordt die direct ingeschakeld.

Verder lezen