Meer weten?

Wij helpen u graag

Neem contact op

Martha Flora en corona [lees verder]

Uw gezondheid bij dementie

Uiteraard verliezen wij nooit uit het oog dat bij dementie soms vervelende complicaties kunnen optreden. Wij verliezen uw gezondheid dan ook geen moment uit het oog. Onze medewerkers observeren, signaleren en komen adequaat in actie als dat nodig is. Heeft u medische hulp nodig, dan schakelen zij direct een ervaren, gespecialiseerde arts of therapeut in.

Zorgpartners

Wij werken samen met toonaangevende zorgpartners en ziekenhuizen in de directe omgeving van onze locaties. Als onze medewerkers vaststellen dat u een gespecialiseerde arts of therapeut nodig heeft, dan wordt die direct ingeschakeld.

Nieuwste inzichten dementiezorg

Wij blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van dementie en dementiezorg. Dankzij onze nauwe samenwerking met diverse partners.

Gerelateerde pagina’s

Persoonlijke zorg bij dementie

We willen graag weten wie u bent. Wat u beweegt. Hoe meer we van u weten en begrijpen, hoe beter we kunnen zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt.

Uw persoonlijk welbevinden. Daar draait het om bij Martha Flora. Bij ons zijn er geen activiteitenroosters, geen verplichte toestanden. U doet lekker waar u zin in heeft, wanneer u daar zin in heeft. Niks moet.

Verder lezen

Aantrekkelijk wonen

Als thuis wonen niet langer gaat, is verhuizen naar Martha Flora de beste optie. Alleen wij bieden u de beschermde woonomgeving waar u uw eigen leven zoveel mogelijk kunt voortzetten.

In het appartement dat u bij ons huurt vindt u alles wat u nodig heeft. Leefruimte, rust, complete privacy. En uiteraard praktische zaken als een pantry en sanitair.

Verder lezen

Liefdevolle medewerkers

Wij werken met een ongekend ruime personeelsbezetting. Onze liefdevolle medewerkers hebben alle tijd voor u.

Onze liefdevolle medewerkers maken het verschil. Ze voelen bijna als familie, zo goed kennen ze u. Ze luisteren aandacht en geduldig naar u en hebben nooit haast. Vaak hebben ze aan een half woord genoeg.

Verder lezen

De familie hoort erbij

Uw familie is alles voor u. Daarom voelt Martha Flora ook voor uw partner en (klein)kinderen als een warm thuis.

Een thuis waar alle ruimte is om gezellig samen te zijn, een thuis dat van alle gemakken en comfort is voorzien. Iedereen is van harte welkom op elk moment van de dag.

Verder lezen