Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel 06 - 273 515 96

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan
Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora Dordrecht

Particulier verzorgingshuis Dordrecht

Martha Flora Dordrecht: een allesbehalve gewoon particulier verpleeghuis in Dordrecht. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen comfortabele studio. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. Bij Martha Flora kunt u rekenen op dementiezorg volgens onze zeven kwaliteiten Martha Flora Dordrecht is gevestigd in een prachtig woongebouw op een historische locatie in de wijk Dubbeldam.

Ik word hier verschrikkelijk verwend en voel me bijna een koning.”

- Bewoner Martha Flora Den Haag

Liefdevolle medewerkers

Bij Martha Flora werken meer medewerkers als bij veel andere verpleeghuizen. Wij kiezen hier bewust voor, zodat onze medewerkers echt de tijd voor u hebben. Aandacht is wat ons betreft namelijk meer dan de basiszorg bieden. Onze medewerkers maken elke dag weer het verschil. Ze verdiepen zich in uw persoonlijkheid, zijn op de hoogte van uw wensen en weten wat voor u het leven de moeite waard maakt. Ook verplaatsen ze zich zo goed mogelijk in uw belevingswereld. Kortom: onze medewerkers bouwen een echte, betekenisvolle relatie met u op. En ook uw naasten kennen ze goed. Dat voelt prettig en veilig.

Uw studio

Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen. U bewoont een eigen zorgstudio van 32 tot 49 vierkante meter. Een plek voor uzelf om u, alleen of met uw geliefde of familieleden, terug te trekken. En om het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voort te zetten. Het is zelfs mogelijk dat uw partner en (klein)kinderen bij u blijven logeren. Elke studio heeft een eigen badkamer van nog eens 8 vierkante meter.Uw studio kunt u volledig inrichten zoals u zelf wilt, zodat u helemaal de sfeer van thuis kunt creëren.

De Meander

Wanneer u uw studio verlaat, komt u in de Meander: onze beschermde gemeenschappelijke leefomgeving. Ons particulier verzorgingshuis in Dordrecht beschikt over twee afzonderlijke Meanders, met elk 14 studio’s. Huisdieren zijn in overleg welkom. In de Meander eten we samen, vindt u gezelschap en ontspanning. Neem plaats in de woonkamer of eetkeuken, kijk eens rond en lees een boek in de bibliotheek of ga aan de slag in het atelier. Vanuit de Meander heeft u ook toegang tot de ruime, beschutte tuin waar u kunt zitten, wandelen of tuinieren. U ziet: in de Meander is altijd een plek waar u zich prettig voelt. Onze gastheer of -vrouw zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Over de locatie

Martha Flora Dordrecht is gevestigd op een historische locatie aan de Gravensingel. Het verpleeghuis is onderdeel van het project Op Dubbelsteyn, wat verwijst naar het Huis op Dubbelsteyn: een buitenplaats waar vroeger gegoede burgers verbleven. Het huis staat er niet meer, maar het prachtige park is er nog altijd en bevindt zich tegenover de locatie. Martha Flora Dordrecht is gevestigd op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw. Verder bevinden zich in het pand zeven luxe appartementen en penthouses. Het hele gebouw is voorzien van een WKO-installatie, die zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Dankzij de vloerverwarming en -koeling is het er heerlijk warm in de winter en koel in de zomer.

Martha Flora Dordrecht zijaanzicht

De omgeving

Ons particulier verzorgingshuis in Dordrecht ligt in de wijk Dubbeldam, tegenover een prachtig park waar u heerlijk kunt wandelen, zitten en genieten van de natuur. In de omgeving zijn diverse voorzieningen, zoals een huisarts en tandarts, verschillende supermarkten en een zwembad. Onze medewerkers gaan graag met u mee op pad. Hierbij geldt uiteraard: niets moet, alles kan. Martha Flora Dordrecht is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar: er bevinden zich verschillende bushaltes in de omgeving. Er is bovendien voldoende parkeercapaciteit.

Rondleiding en informatie

U bent vanaf december 2021 van harte welkom bij Martha Flora Dordrecht. Neem voor meer informatie en/of een rondleiding contact met ons op: 06 - 273 515 96. De rondleiding vindt plaats op een andere vergelijkbare locatie. Zo krijgt u nu al een goede indruk van de nieuwe locatie in Dordrecht.

Martha Flora Dordrecht
Gravensingel 19
3319 EN Dordrecht

Vraag informatie aan  Download brochure

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt op andere locaties van Martha Flora

Ank Mouwen

Onze andere woningen

Particulier verpleeghuis
Bosch en Duin

Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

Verpleeghuis Bosch en Duin

Particulier verpleeghuis
Breda

Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte.

Verpleeghuis Breda

Particulier verpleeghuis
Den Haag

Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

Verpleeghuis Den Haag

Particulier verpleeghuis
Dordrecht

Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

Verpleeghuis Dordrecht

Particulier verpleeghuis
Goes

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Goes

Verpleeghuis Goes

Particulier verpleeghuis
Gouda

Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

Verpleeghuis Gouda

Particulier verpleeghuis
Haarlem

Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

Verpleeghuis Haarlem

Particulier verpleeghuis
Hilversum

Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hilversum.

Verpleeghuis Hilversum

Particulier verpleeghuis
Hoorn

Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

Verpleeghuis Hoorn

Particulier verpleeghuis
Hulsberg

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Hulsberg

Verpleeghuis Hulsberg

Particulier verpleeghuis
Maastricht

Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

Verpleeghuis Maastricht

Particulier verpleeghuis
Oegstgeest

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Oegstgeest

Verpleeghuis Oegstgeest

Particulier verpleeghuis
Rotterdam

Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

Verpleeghuis Rotterdam

Particulier verpleeghuis
Twello

Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

Verpleeghuis Twello