Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel 020- 820 11 89

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan
Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora Goes

Particulier verzorgingshuis Goes

In februari 2022 opent Martha Flora een nieuw particulier verpleeghuis in Goes. Martha Flora Goes biedt de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen comfortabele zorgstudio. Daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van onze dementiezorg. Deze locatie wordt gevestigd in een prachtig pand aan de Westwal met een ruime tuin, net buiten het centrum van Goes.

Ik word hier verschrikkelijk verwend en voel me bijna een koning.”

- Bewoner Martha Flora Den Haag

Liefdevolle medewerkers

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers écht de tijd voor u hebben. Daarom werken we met meer medewerkers dan veel andere verpleeghuizen. Wij bieden meer dan basiszorg. Onze medewerkers verdiepen zich in uw persoonlijkheid, zijn op de hoogte van uw wensen en weten wat voor u het leven de moeite waard maakt. Ze verplaatsen zich zo goed mogelijk in uw belevingswereld. En ook uw naasten kennen ze goed. Kortom: ze bouwen een echte, betekenisvolle relatie met u op. Zo maken onze medewerkers elke dag opnieuw het verschil.

Uw studio

Martha Flora Goes telt 28 comfortabele zorgstudio’s, verdeeld over twee verdiepingen. U bewoont een eigen zorgstudio van 36 tot 42 vierkante meter met een eigen badkamer van nog eens 8 vierkante meter. In uw zorgstudio kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Het is een plek voor uzelf waar u zich, alleen of met uw geliefde of familieleden, terug kunt trekken. Het is zelfs mogelijk voor uw partner en (klein)kinderen om te blijven logeren. En ook huisdieren zijn in overleg welkom. U kunt uw studio precies inrichten zoals u zelf wilt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om helemaal de sfeer van thuis te creëren.

De zorgstudio van ons particulier verzorgingshuis
De meander van Twello

De Meander

Onze particulier verzorgingshuis in Goes combineert privacy met leefruimte. Wanneer u uw studio verlaat, komt u in de Meander: onze beschermde gemeenschappelijke leefomgeving. In de Meander is altijd een plek waar u zich prettig voelt. Neem plaats in de woonkamer of eetkeuken, kijk eens rond en lees een boek in de bibliotheek of ga aan de slag in het atelier. Vanuit de Meander heeft u ook toegang tot de ruime, beschutte tuin, waar u kunt zitten, wandelen of tuinieren. De Meander biedt gezelschap en ontspanning, maar door de ruime opzet kunt u er ook rust opzoeken. Ook eten we samen in de Meander. Onze gastheer of -vrouw zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Martha Flora Goes telt twee Meanders, met hierbinnen 14 zorgstudio’s.

Over de locatie

Martha Flora Goes wordt gevestigd aan de Westwal, in een herontwikkeld pand. Het gebouw krijgt twee bouwlagen: u woont dus op de begane grond of op de eerste verdieping. De locatie beschikt over een ruime en beschutte tuin waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Ook is er een ruime tuin aan de voorzijde van het gebouw. Het pand van Martha Flora Goes heeft een moderne, ruimtelijke uitstraling. U beschikt over comfortabele voorzieningen die het erg prettig maken om er te wonen.

particulier verpleeghuis goes

De omgeving

Ons particulier verzorgingshuis in Goes is gevestigd op een prachtige locatie in de Westwal. De omgeving van het pand is rustig, maar tegelijkertijd is het bruisende centrum van Goes vlakbij. U kun hier zelfs te voet naartoe. In het centrum vindt u allerlei voorzieningen, zoals winkels en horecagelegenheden. Onze medewerkers gaan graag met u mee. Deze Martha Flora locatie is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Rondleiding en informatie

U bent vanaf juni 2022 van harte welkom bij Martha Flora Goes. Neem voor meer informatie en/of een (video)rondleiding contact met ons op: 020- 820 11 89. De rondleiding vindt plaats op een andere vergelijkbare locatie. Zo krijgt u nu al een goede indruk van de nieuwe locatie in Goes.

Martha Flora Goes
Westwal 83
4461 CN Goes

Vraag rondleiding aan  Download brochure

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt op andere locaties van Martha Flora

Tulay Acun

Onze andere woningen

Particulier verpleeghuis
Bosch en Duin

Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

Verpleeghuis Bosch en Duin

Particulier verpleeghuis
Breda

Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte.

Verpleeghuis Breda

Particulier verpleeghuis
Den Haag

Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

Verpleeghuis Den Haag

Particulier verpleeghuis
Dordrecht

Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

Verpleeghuis Dordrecht

Particulier verpleeghuis
Goes

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Goes

Verpleeghuis Goes

Particulier verpleeghuis
Gouda

Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

Verpleeghuis Gouda

Particulier verpleeghuis
Haarlem

Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

Verpleeghuis Haarlem

Particulier verpleeghuis
Hilversum

Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hilversum.

Verpleeghuis Hilversum

Particulier verpleeghuis
Hoorn

Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

Verpleeghuis Hoorn

Particulier verpleeghuis
Hulsberg

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Hulsberg

Verpleeghuis Hulsberg

Particulier verpleeghuis
Maastricht

Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

Verpleeghuis Maastricht

Particulier verpleeghuis
Oegstgeest

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Oegstgeest

Verpleeghuis Oegstgeest

Particulier verpleeghuis
Rotterdam

Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

Verpleeghuis Rotterdam

Particulier verpleeghuis
Twello

Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

Verpleeghuis Twello