Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel 06-43 04 56 19

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan
Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora Haarlem

Particulier verpleeghuis Haarlem

Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon particulier verpleeghuis in Haarlem. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio of een appartement. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde gezamenlijke leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van de beste dementiezorg. Martha Flora Haarlem ligt op een aantrekkelijke locatie aan de rand van Haarlem-Zuid, tegen Heemstede en Aerdenhout aan.

Het is gewoon heerlijk om hier te zijn, in plaats van ik moet weer.

- Dochter bewoner Martha Flora Haarlem

Meer zorgmedewerkers per bewoner bij Martha Flora in Haarlem

Liefdevolle medewerkers

Wij werken met een hoger aantal medewerkers dan gebruikelijk is in de verpleegzorg. Onze medewerkers hebben hierdoor echt de tijd voor u en maken het verschil. Elke dag weer. Ze verdiepen zich in uw persoonlijkheid, weten precies wat u wel en niet prettig vindt en verplaatsen zich moeiteloos in uw belevingswereld. En ook uw familie kennen ze goed. Onze mensen bouwen een echte, betekenisvolle relatie op met u en uw naasten. Ze staan altijd voor u klaar, weten wie u bent en wat dementie met u doet. Dat voelt goed.

Uw zorgstudio

Binnen ons verpleeghuis vindt u 24 studio’s en zes driekamerappartementen. De studio’s zijn comfortabele ruimtes waar u zich terug kunt trekken, zowel alleen als met uw geliefde of familieleden. Ze beschikken allemaal over een pantry en eigen sanitair. Het woonoppervlak varieert van 40 tot 55 m². De studio’s kunt u inrichten zoals u dat wilt. Creëer hier de sfeer van thuis, zodat u zich gelijk prettig voelt.

Bijzondere leefomgeving bij Martha Flora in Haarlem

Veilige woonomgeving verpleeghuis Haarlem

Samenwonen met uw partner

Bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Oók met uw partner. Wanneer u en uw partner graag bij elkaar willen blijven wonen, kan dat bij ons particulier verpleeghuis in Haarlem. Zo kunt u samen blijven genieten van de mooie dingen van het leven. Een spelletje doen. Of samen op pad. Tegelijkertijd is er ook aandacht voor jullie individuele behoeften. De zorg die u nodig heeft kunt u gerust aan Martha Flora overlaten. En dat is natuurlijk ook erg prettig voor uw partner. Op de tweede verdieping van ons complex bevinden zich zes driekamerappartementen (65 tot 70 m2) met elk een privé dakterras. Hier kunt u als echtpaar gaan wonen. Bent u alleenstaand en heeft u behoefte aan meer ruimte dan een studio, dan bent u ook van harte welkom in een van de prachtige twee- of driekamerappartementen van Martha Flora.

De Meander: het hart van onze beschermde leefomgeving

Bij Martha Flora Haarlem geniet u van leefruimte en privacy. Buiten uw studio komt u in de Meander, de beschermde en gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Hier vindt u een gezellige eetkeuken, huiskamer, bibliotheek, tuinkamer en zelfs een atelier. Kortom: in de Meander is altijd een plek waar u zich prettig voelt. Ook uw bezoek is hier van harte welkom. Er is een Meander op de begane grond en op de eerste verdieping. Op de begane grond heeft u toegang tot de tuin, met een grote volière. Op de eerste verdieping bevindt zich een mooi en ruim dakterras. Huisdieren zijn in overleg welkom.

Gezellige eetkamer Martha Flora

Martha Flora: het particuliere verpleeghuis in Haarlem

De omgeving

Martha Flora Haarlem is gevestigd in een modern appartementencomplex in Haarlem-Zuid, vlakbij Heemstede en Aerdenhout. Ons pand ligt midden in een rustige woonwijk. Binnen en in de tuin heeft u geen overlast van eventuele drukte buiten. Het complex is zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Bij het verpleeghuis is voldoende gratis parkeergelegenheid. Gaat u er graag op uit? In een paar minuten rijdt u naar het strand van Bloemendaal of Zandvoort. In de buurt van ons complex zijn sportvelden en er is een park waar u kunt wandelen. In de omgeving zijn ook diverse winkels te vinden. Zo halen we elke week samen met de bewoners verse bloemen bij de bloemenwinkel.

Hier mag je zijn wie je bent…

Annemiek de Graaff, Locatiemanager a.i. Martha Flora Haarlem

Rondleidingen en informatie

Onze locatiemanager a.i. Annemiek de Graaff vertelt u graag hoe wij de beste en meest persoonlijke dementiezorg in de praktijk organiseren. Bel haar voor meer informatie en/of een rondleiding op het nummer 06-43 04 56 19.

Martha Flora Haarlem
Helmlaan 10
2015 LE Haarlem
Meander: 023 – 303 43 71

Maak een afspraak

Annemiek de Graaff Martha Flora

Onze andere woningen

Particulier verpleeghuis
Bosch en Duin

Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

Verpleeghuis Bosch en Duin

Particulier verpleeghuis
Breda

Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte.

Verpleeghuis Breda

Particulier verpleeghuis
Den Haag

Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

Verpleeghuis Den Haag

Particulier verpleeghuis
Dordrecht

Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

Verpleeghuis Dordrecht

Particulier verpleeghuis
Goes

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Goes

Verpleeghuis Goes

Particulier verpleeghuis
Gouda

Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

Verpleeghuis Gouda

Particulier verpleeghuis
Haarlem

Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

Verpleeghuis Haarlem

Particulier verpleeghuis
Hilversum

Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hilversum.

Verpleeghuis Hilversum

Particulier verpleeghuis
Hoorn

Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

Verpleeghuis Hoorn

Particulier verpleeghuis
Hulsberg

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Hulsberg

Verpleeghuis Hulsberg

Particulier verpleeghuis
Maastricht

Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

Verpleeghuis Maastricht

Particulier verpleeghuis
Oegstgeest

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Oegstgeest

Verpleeghuis Oegstgeest

Particulier verpleeghuis
Rotterdam

Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

Verpleeghuis Rotterdam

Particulier verpleeghuis
Twello

Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

Verpleeghuis Twello