Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel 06- 22 91 01 13

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan
Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora Hilversum

Particulier verpleeghuis Hilversum

Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon particulier verpleeghuis in Hilversum. Wij bieden de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde gezamenlijke leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van de beste dementiezorg. Martha Flora Hilversum is gevestigd in een modern appartementencomplex in hartje Hilversum, vlakbij het station. Ons complex is bovendien voorzien van een grote en beschutte tuin.

Wat mooi, wat gezellig en dan al die kleuren...

- Mw G, Ach wat een flauwe kul, Noem mij maar ''gewoon Lucia''

Deskundig en liefdevol zorgpersoneel

Liefdevolle medewerkers

Wij werken met een hoger aantal medewerkers dan gebruikelijk is in de verpleegzorg. Onze medewerkers hebben hierdoor veel tijd voor u en maken echt het verschil. Elke dag weer. Ze verdiepen zich in uw persoonlijkheid, weten wat u wel en niet prettig vindt en verplaatsen zich in uw belevingswereld. En ook uw familie kennen ze goed. Kortom, onze mensen bouwen een echte, betekenisvolle relatie op met u en uw naasten. Ze staan altijd voor u klaar, weten wie u bent en wat dementie met u doet. Dat voelt goed en veilig.

Uw zorgstudio

U bewoont uw eigen comfortabele studio of een appartement binnen ons verpleeghuis. Hier kunt u zich terugtrekken als u daar behoefte aan heeft – alleen of met uw geliefde of familieleden. Het moderne complex van Martha Flora Hilversum telt 3 bouwlagen met in totaal 28 zorgstudio’s, 2 royale appartementen en 2 Meanders (de gemeenschappelijke ruimten). Alle studio’s beschikken over een eigen badkamer en pantry. Ze zijn ruim van opzet (gemiddeld 45m²) en bieden volop mogelijkheden om een eigen vertrouwde woonomgeving te creëren. Zo wordt uw studio of appartement bij Martha Flora een echt thuis.

De kamer van het verpleeghuis in Hilversum

Samenwonen met uw partner

Samenwonen met uw partner

Misschien vinden u en uw partner het fijn om bij elkaar te blijven wonen. Zo kunt u allebei het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Samen genieten van de mooie dingen van het leven. Een spelletje doen. Of met z’n tweeën op pad. Ook dat kan bij Martha Flora Hilversum. Voor echtparen hebben wij twee driekamerappartementen (circa 85 m2), met een woonkamer en twee slaapkamers. Een van deze appartementen heeft een privé balkon. Hier woont u zeer comfortabel én kunt u rekenen op de zorg die u en/of uw partner nodig heeft. Dat is fijn voor u, maar  ook erg prettig voor uw partner. Kortom, u hoeft niet noodgedwongen gescheiden te gaan wonen, uw partner kan gewoon bij u blijven bij Martha Flora Hilversum.

De Meander: het hart van onze beschermde samenleving

Bij Martha Flora Hilversum geniet u van leefruimte en privacy. Buiten uw studio komt u in de Meander, de beschermde en gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Hier eten we samen, vindt u gezelschap en activiteiten. Ook bezoekers zijn er van harte welkom. In de ruimtelijke Meander vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Neem plaats in de huiskamer of de eetkeuken, kijk eens rond of lees een boek in de bibliotheek, geniet van de prachtige tuin of ga aan de slag in het atelier. Niets moet, alles mag. Bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten.

Particulier verpleeghuis Hilversum, de Meander

Particulier verpleeghuis Hilversum

De omgeving

Het particuliere verpleeghuis in Hilversum ligt in de wijk het Raadhuiskwartier, in hartje Hilversum. Onze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar. Het moderne gebouw ligt aan een doorgaande weg, op loopafstand van het NS-station Hilversum. Dichtbij bevindt zich ook een bushalte. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het verpleeghuis en in de omgeving. Het complex staat midden in de samenleving. Het ligt vlakbij het winkelhart van Hilversum en het Dudok park. Hierdoor kunt u er gemakkelijk samen met een van onze medewerkers op uit, bijvoorbeeld voor een wandeling, winkel- of museumbezoek. Tegelijkertijd bieden we een beschermde omgeving voor onze bewoners. In ons gebouw en in onze fijne tuin heeft u geen overlast van eventuele drukte buiten.

Een liefdevolle omgeving waar je kunt en mag zijn wie je bent

Ellen Bossink, Locatiemanager Martha Flora Hilversum

Rondleidingen en informatie

Onze locatiemanager Ellen Bossink vertelt u graag hoe wij de beste en meest persoonlijke dementiezorg in de praktijk organiseren. Bel haar voor meer informatie en/of een rondleiding op het nummer 06- 22 91 01 13.

Martha Flora Hilversum
Melkpad 26
1217 KD Hilversum
Meander: 035 – 799 22 40

Maak een afspraak

Onze andere woningen

Particulier verpleeghuis
Bavel

Martha Flora Bavel is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons krijgt u echte aandacht en vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Bavel.

Verpleeghuis Bavel

Particulier verpleeghuis
Bosch en Duin

Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

Verpleeghuis Bosch en Duin

Particulier verpleeghuis
Breda

Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte.

Verpleeghuis Breda

Particulier verpleeghuis
Den Haag

Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

Verpleeghuis Den Haag

Particulier verpleeghuis
Dordrecht

Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

Verpleeghuis Dordrecht

Particulier verpleeghuis
Goes

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Goes

Verpleeghuis Goes

Particulier verpleeghuis
Gouda

Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

Verpleeghuis Gouda

Particulier verpleeghuis
Haarlem

Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

Verpleeghuis Haarlem

Particulier verpleeghuis
Hoorn

Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

Verpleeghuis Hoorn

Particulier verpleeghuis
Hulsberg

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Hulsberg

Verpleeghuis Hulsberg

Particulier verpleeghuis
Maastricht

Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

Verpleeghuis Maastricht

Particulier verpleeghuis
Oegstgeest

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Oegstgeest

Verpleeghuis Oegstgeest

Particulier verpleeghuis
Rotterdam

Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

Verpleeghuis Rotterdam

Particulier verpleeghuis
Twello

Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

Verpleeghuis Twello