Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel 06-53926689

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan
Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora Hilversum

Particulier verpleeghuis Hilversum

Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon particulier verpleeghuis in Hilversum. Wij bieden de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde gezamenlijke leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van de meest persoonlijke dementiezorg. Martha Flora Hilversum is gevestigd in een modern appartementencomplex in hartje Hilversum, vlakbij het station. Ons complex is bovendien voorzien van een grote en beschutte tuin.

Wat mooi, wat gezellig en dan al die kleuren…

– Mw G, Ach wat een flauwe kul, noem mij maar ‘gewoon Lucia’

Martha Flora beoordelingenMartha Flora wordt met een 9,1 beoordeeld

Direct beschikbaar, neem contact op

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens achter voor (vrijblijvend) meer informatie over Martha Flora en uw situatie.

   

  Of maak direct een   afspraak voor een rondleiding  

  beginnende dementie ouderen

  Liefdevolle medewerkers

  Wij werken met een hoger aantal medewerkers dan gebruikelijk is in de verpleegzorg. Onze medewerkers hebben hierdoor veel tijd voor u en maken echt het verschil. Elke dag weer. Ze verdiepen zich in uw persoonlijkheid, weten wat u wel en niet prettig vindt en verplaatsen zich in uw belevingswereld. En ook uw familie kennen ze goed. Kortom, onze mensen bouwen een echte, betekenisvolle relatie op met u en uw naasten. Ze staan altijd voor u klaar, weten wie u bent en wat dementie met u doet. Dat voelt goed en veilig.

  Uw zorgstudio

  U bewoont uw eigen comfortabele studio of een appartement binnen ons verpleeghuis. Hier kunt u zich terugtrekken als u daar behoefte aan heeft – alleen of met uw geliefde of familieleden. Het moderne complex van Martha Flora Hilversum telt 3 bouwlagen met in totaal 28 zorgstudio’s, 2 royale appartementen en 2 Meanders (de gemeenschappelijke ruimten). Alle studio’s beschikken over een eigen badkamer en pantry. Ze zijn ruim van opzet (gemiddeld 45m²) en bieden volop mogelijkheden om een eigen vertrouwde woonomgeving te creëren. Zo wordt uw studio of appartement bij Martha Flora een echt thuis.

  De kamer van het verpleeghuis in Hilversum

  veilige leefomgeving ouderen

  Samenwonen met uw partner

  Misschien vinden u en uw partner het fijn om bij elkaar te blijven wonen. Zo kunt u allebei het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Samen genieten van de mooie dingen van het leven. Een spelletje doen. Of met z’n tweeën op pad. Ook dat kan bij Martha Flora Hilversum. Voor echtparen hebben wij twee driekamerappartementen (circa 85 m2), met een woonkamer en twee slaapkamers. Een van deze appartementen heeft een privé balkon. Hier woont u zeer comfortabel én kunt u rekenen op de zorg die u en/of uw partner nodig heeft. Dat is fijn voor u, maar  ook erg prettig voor uw partner. Kortom, u hoeft niet noodgedwongen gescheiden te gaan wonen, uw partner kan gewoon bij u blijven bij Martha Flora Hilversum.

  De Meander: het hart van onze beschermde samenleving

  Bij Martha Flora Hilversum geniet u van leefruimte en privacy. Buiten uw studio komt u in de Meander, de beschermde en gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Hier eten we samen, vindt u gezelschap en activiteiten. Ook bezoekers zijn er van harte welkom. In de ruimtelijke Meander vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Neem plaats in de huiskamer of de eetkeuken, kijk eens rond of lees een boek in de bibliotheek, geniet van de prachtige tuin of ga aan de slag in het atelier. Niets moet, alles mag. Bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten.

  Particulier verpleeghuis Hilversum, de Meander

  Particulier verpleeghuis Hilversum

  De omgeving

  Het particuliere verpleeghuis in Hilversum ligt in de wijk het Raadhuiskwartier, in hartje Hilversum. Onze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar. Het moderne gebouw ligt aan een doorgaande weg, op loopafstand van het NS-station Hilversum. Dichtbij bevindt zich ook een bushalte. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het verpleeghuis en in de omgeving. Het complex staat midden in de samenleving. Het ligt vlakbij het winkelhart van Hilversum en het Dudok park. Hierdoor kunt u er gemakkelijk samen met een van onze medewerkers op uit, bijvoorbeeld voor een wandeling, winkel- of museumbezoek. Tegelijkertijd bieden we een beschermde omgeving voor onze bewoners. In ons gebouw en in onze fijne tuin heeft u geen overlast van eventuele drukte buiten.

  Een liefdevolle omgeving waar je kunt en mag zijn wie je bent

  Locatiemanager Martha Flora Hilversum

  Rondleidingen en informatie

  Onze locatiemanager Linda van Meerveld vertelt u graag hoe wij de beste en meest persoonlijke dementiezorg in de praktijk organiseren. Bel haar voor meer informatie en/of een rondleiding op het nummer 06-53926689.

  Martha Flora Hilversum
  Melkpad 26
  1217 KD Hilversum

  Maak een afspraak

  Onze andere woningen

  Particulier verpleeghuis
  Amersfoort

  Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Amersfoort veel gezamenlijke leefruimte.

  Verpleeghuis Amersfoort

  Particulier verpleeghuis
  Bavel

  Martha Flora Bavel is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons krijgt u echte aandacht en vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Bavel.

  Verpleeghuis Bavel

  Particulier verpleeghuis
  Bosch en Duin

  Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

  Verpleeghuis Bosch en Duin

  Particulier verpleeghuis
  Breda

  Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte.

  Verpleeghuis Breda

  Particulier verpleeghuis
  Den Haag

  Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

  Verpleeghuis Den Haag

  Particulier verpleeghuis
  Dordrecht

  Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

  Verpleeghuis Dordrecht

  Particulier verpleeghuis
  Goes

  Lees alles over onze Martha Flora locatie in Goes

  Verpleeghuis Goes

  Particulier verpleeghuis
  Gouda

  Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

  Verpleeghuis Gouda

  Particulier verpleeghuis
  Haarlem

  Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

  Verpleeghuis Haarlem

  Particulier verpleeghuis
  Hoorn

  Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

  Verpleeghuis Hoorn

  Particulier verpleeghuis
  Hulsberg

  Lees alles over onze Martha Flora locatie in Hulsberg

  Verpleeghuis Hulsberg

  Particulier verpleeghuis
  Maastricht

  Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

  Verpleeghuis Maastricht

  Particulier verpleeghuis
  Oegstgeest

  Lees alles over onze Martha Flora locatie in Oegstgeest

  Verpleeghuis Oegstgeest

  Particulier verpleeghuis
  Rotterdam

  Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

  Verpleeghuis Rotterdam

  Particulier verpleeghuis
  Twello

  Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

  Verpleeghuis Twello