Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel 06- 22 91 01 13

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan
Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora Hilversum

Particulier verpleeghuis Hilversum

Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon particulier verpleeghuis in Hilversum. Wij bieden de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde gezamenlijke leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van de meest persoonlijke dementiezorg. Martha Flora Hilversum is gevestigd in een modern appartementencomplex in hartje Hilversum, vlakbij het station. Ons complex is bovendien voorzien van een grote en beschutte tuin.

Wat mooi, wat gezellig en dan al die kleuren…

– Mw G, Ach wat een flauwe kul, noem mij maar ‘gewoon Lucia’


Martha Flora wordt met een 9,1 beoordeeld.

Direct beschikbaar, neem contact op

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens achter voor (vrijblijvend) meer informatie over Martha Flora en uw situatie.

   

    

   Of maak direct een afspraak voor een rondleiding.

   Deskundig en liefdevol zorgpersoneel

   Liefdevolle medewerkers

   Wij werken met een hoger aantal medewerkers dan gebruikelijk is in de verpleegzorg. Onze medewerkers hebben hierdoor veel tijd voor u en maken echt het verschil. Elke dag weer. Ze verdiepen zich in uw persoonlijkheid, weten wat u wel en niet prettig vindt en verplaatsen zich in uw belevingswereld. En ook uw familie kennen ze goed. Kortom, onze mensen bouwen een echte, betekenisvolle relatie op met u en uw naasten. Ze staan altijd voor u klaar, weten wie u bent en wat dementie met u doet. Dat voelt goed en veilig.

   Uw zorgstudio

   U bewoont uw eigen comfortabele studio of een appartement binnen ons verpleeghuis. Hier kunt u zich terugtrekken als u daar behoefte aan heeft – alleen of met uw geliefde of familieleden. Het moderne complex van Martha Flora Hilversum telt 3 bouwlagen met in totaal 28 zorgstudio’s, 2 royale appartementen en 2 Meanders (de gemeenschappelijke ruimten). Alle studio’s beschikken over een eigen badkamer en pantry. Ze zijn ruim van opzet (gemiddeld 45m²) en bieden volop mogelijkheden om een eigen vertrouwde woonomgeving te creëren. Zo wordt uw studio of appartement bij Martha Flora een echt thuis.

   De kamer van het verpleeghuis in Hilversum

   Samenwonen met uw partner

   Samenwonen met uw partner

   Misschien vinden u en uw partner het fijn om bij elkaar te blijven wonen. Zo kunt u allebei het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Samen genieten van de mooie dingen van het leven. Een spelletje doen. Of met z’n tweeën op pad. Ook dat kan bij Martha Flora Hilversum. Voor echtparen hebben wij twee driekamerappartementen (circa 85 m2), met een woonkamer en twee slaapkamers. Een van deze appartementen heeft een privé balkon. Hier woont u zeer comfortabel én kunt u rekenen op de zorg die u en/of uw partner nodig heeft. Dat is fijn voor u, maar  ook erg prettig voor uw partner. Kortom, u hoeft niet noodgedwongen gescheiden te gaan wonen, uw partner kan gewoon bij u blijven bij Martha Flora Hilversum.

   De Meander: het hart van onze beschermde samenleving

   Bij Martha Flora Hilversum geniet u van leefruimte en privacy. Buiten uw studio komt u in de Meander, de beschermde en gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Hier eten we samen, vindt u gezelschap en activiteiten. Ook bezoekers zijn er van harte welkom. In de ruimtelijke Meander vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Neem plaats in de huiskamer of de eetkeuken, kijk eens rond of lees een boek in de bibliotheek, geniet van de prachtige tuin of ga aan de slag in het atelier. Niets moet, alles mag. Bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten.

   Particulier verpleeghuis Hilversum, de Meander

   Particulier verpleeghuis Hilversum

   De omgeving

   Het particuliere verpleeghuis in Hilversum ligt in de wijk het Raadhuiskwartier, in hartje Hilversum. Onze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar. Het moderne gebouw ligt aan een doorgaande weg, op loopafstand van het NS-station Hilversum. Dichtbij bevindt zich ook een bushalte. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het verpleeghuis en in de omgeving. Het complex staat midden in de samenleving. Het ligt vlakbij het winkelhart van Hilversum en het Dudok park. Hierdoor kunt u er gemakkelijk samen met een van onze medewerkers op uit, bijvoorbeeld voor een wandeling, winkel- of museumbezoek. Tegelijkertijd bieden we een beschermde omgeving voor onze bewoners. In ons gebouw en in onze fijne tuin heeft u geen overlast van eventuele drukte buiten.

   Een liefdevolle omgeving waar je kunt en mag zijn wie je bent

   Ellen Bossink, Locatiemanager Martha Flora Hilversum

   Rondleidingen en informatie

   Onze locatiemanager Ellen Bossink vertelt u graag hoe wij de beste en meest persoonlijke dementiezorg in de praktijk organiseren. Bel haar voor meer informatie en/of een rondleiding op het nummer 06- 22 91 01 13.

   Martha Flora Hilversum
   Melkpad 26
   1217 KD Hilversum
   Meander: 035 – 799 22 40

   Maak een afspraak

   Onze andere woningen

   Particulier verpleeghuis
   Bavel

   Martha Flora Bavel is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons krijgt u echte aandacht en vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Bavel.

   Verpleeghuis Bavel

   Particulier verpleeghuis
   Bosch en Duin

   Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

   Verpleeghuis Bosch en Duin

   Particulier verpleeghuis
   Breda

   Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte.

   Verpleeghuis Breda

   Particulier verpleeghuis
   Den Haag

   Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

   Verpleeghuis Den Haag

   Particulier verpleeghuis
   Dordrecht

   Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

   Verpleeghuis Dordrecht

   Particulier verpleeghuis
   Goes

   Lees alles over onze Martha Flora locatie in Goes

   Verpleeghuis Goes

   Particulier verpleeghuis
   Gouda

   Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

   Verpleeghuis Gouda

   Particulier verpleeghuis
   Haarlem

   Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

   Verpleeghuis Haarlem

   Particulier verpleeghuis
   Hoorn

   Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

   Verpleeghuis Hoorn

   Particulier verpleeghuis
   Hulsberg

   Lees alles over onze Martha Flora locatie in Hulsberg

   Verpleeghuis Hulsberg

   Particulier verpleeghuis
   Maastricht

   Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

   Verpleeghuis Maastricht

   Particulier verpleeghuis
   Oegstgeest

   Lees alles over onze Martha Flora locatie in Oegstgeest

   Verpleeghuis Oegstgeest

   Particulier verpleeghuis
   Rotterdam

   Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

   Verpleeghuis Rotterdam

   Particulier verpleeghuis
   Twello

   Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

   Verpleeghuis Twello