Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel 06 - 525 640 58

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan

Martha Flora Lochem

Martha Flora Lochem

Uiterlijk per 1 december 2019 worden de activiteiten op de locatie van Martha Flora in Lochem samengevoegd met die op de locatie van Martha Flora in Twello. Bewoners en alle medewerkers van Martha Flora in Lochem verhuizen mee naar Twello. Martha Flora werkt met een uniek, door haar zelf ontwikkeld zorgconcept, waarbinnen de beschermde gemeenschappelijke leefomgeving, de Meander, een aantoonbaar belangrijke pijler vormt voor het welbevinden van haar bewoners. In Lochem bleken de gemeenschappelijke ruimten uiteindelijk niet aan de conceptuele eisen te voldoen en hadden de bewoners onvoldoende leefruimte. Ook het onderscheidende vermogen ten opzichte van het overige aanbod in de regio was te klein. Een noodzakelijke, ingrijpende verbouwing bleek niet te realiseren. De locatie van Martha Flora in Twello voldoet wel helemaal aan onze filosofie en criteria en is klaar voor de toekomst.

Ik wil mijn vrijheid niet verliezen. Hier tel ik gewoon mee en kan ik zelf aangeven wat ik wil.’

- Bewoner Martha Flora Lochem

Liefdevolle medewerkers

Wij werken met een hoger aantal medewerkers. Zij hebben echt de tijd voor u en maken het verschil. Elke dag weer. Ze verdiepen zich in uw persoonlijkheid en verplaatsen zich in uw belevingswereld. En ook uw familie kennen ze goed. Kortom, onze mensen bouwen een echte, betekenisvolle relatie op met u en uw naasten. Ze weten wie u bent en wat dementie met u doet.

Uw zorgappartement

U bewoont uw eigen comfortabele appartement, waar u zich terug kunt trekken met uw geliefde of familieleden. Martha Flora Lochem telt 14 royale zorgappartementen van 40 tot 60 m2. Met eigen sanitair en een pantry. U kunt in uw appartement helemaal de sfeer van thuis creëren. Bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten!

De allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer thuis wonen niet meer gaat. Ontdek snel meer bij Martha Flora Lochem
Martha Flora Lochem

De omgeving

Martha Flora is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van Lochem. In een groene, rustige en bosrijke omgeving. Tegelijkertijd ligt het pand midden in de samenleving. De winkels en het dorp zijn vlakbij.

Vraag rondleiding aan

Een rondleiding maken in Lochem is helaas niet meer mogelijk. Wel bent u van harte welkom bij Martha Flora Twello. Gebruik onderstaande knop om een afspraak te maken met de locatiemanager Marieke Steenbrink. Zij vertelt u graag hoe wij de allerbeste dementiezorg in de praktijk organiseren. Bel haar voor meer informatie en/of een rondleiding in Twello op nummer 06 - 525 640 58.

Contactgegevens Martha Flora Lochem
Zutphenseweg 91, 7241 KP Lochem
Telefoonnummer locatie: 0573 – 289 890

Naar Martha Flora Twello

Marieke Steenbrink

Onze andere woningen

Particulier verpleeghuis
Bosch en Duin

Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

Verpleeghuis Bosch en Duin

Particulier verpleeghuis
Den Haag

Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

Verpleeghuis Den Haag

Particulier verpleeghuis
Gouda

Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

Verpleeghuis Gouda

Particulier verpleeghuis
Haarlem

Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

Verpleeghuis Haarlem

Particulier verpleeghuis
Hilversum

Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hilversum.

Verpleeghuis Hilversum

Particulier verpleeghuis
Hoorn

Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

Verpleeghuis Hoorn

Particulier verpleeghuis
Lochem

Uiterlijk per 1 december 2019 worden de activiteiten op de locatie van Martha Flora in Lochem samengevoegd met die op de locatie van Martha Flora in Twello. Bewoners en alle medewerkers van Martha Flora in Lochem verhuizen mee naar Twello.

Verpleeghuis Lochem

Particulier verpleeghuis
Maastricht

Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

Verpleeghuis Maastricht

Particulier verpleeghuis
Rotterdam

Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

Verpleeghuis Rotterdam

Particulier verpleeghuis
Twello

Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

Verpleeghuis Twello