Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel 06-11768862

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan
Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora Rotterdam

Particulier verpleeghuis Rotterdam

Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon particulier verpleeghuis in Rotterdam. Wij bieden de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio of een appartement. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van de beste dementiezorg. Martha Flora Rotterdam is gelegen in het Molenlaankwartier in Hillegersberg, vlakbij het Bergse bos.

Ik word hier verschrikkelijk verwend en voel me bijna een koning.”

- Bewoner Martha Flora Den Haag

Liefdevolle medewerkers bij particulier verpleeghuis in Rotterdam

Liefdevolle medewerkers

Bij Martha Flora werken we met een hoger aantal medewerkers dan gebruikelijk is in de verpleegzorg. Onze medewerkers hebben hierdoor echt de tijd voor u en maken het verschil. Elke dag weer. Ze verdiepen zich in uw persoonlijkheid, verplaatsen zich in uw belevingswereld en weten precies wat u wel en niet prettig vindt. En ook uw familie kennen ze goed. Kortom, onze mensen bouwen een echte, betekenisvolle relatie op met u en uw naasten. Ze weten wie u bent en wat dementie met u doet en staan altijd voor u klaar. Dat voelt goed en veilig.

Uw zorgstudio

In het ruime complex van onze locatie Rotterdam bevinden zich 24 studio’s en vijf appartementen. De studio’s zijn stuk voor stuk ruim en comfortabel. Een fijne omgeving waar u zich terug kunt trekken: alleen of met uw geliefde of familieleden. De studio’s variëren in grootte, van circa 45 m² tot 72 m². U kunt de ruimte geheel naar eigen wens inrichten. Zo kunt u hier dezelfde sfeer creëren als in uw huidige woning, zodat u zich gelijk helemaal thuis voelt.

Zorgstudio bij Martha Flora Rotterdam

Gezellige leefomgeving

Samenwonen met uw partner

Vinden u en uw partner het fijn om bij elkaar te blijven wonen? Ook dat kan bij Martha Flora. Op de tweede verdieping van ons particulier verpleeghuis in Rotterdam bevinden zich vijf comfortabele appartementen voor echtparen. U hoeft dus niet noodgedwongen gescheiden te gaan wonen; uw partner kan bij ons gewoon bij u blijven. In de appartementen kunt u allebei het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Samen genieten van de mooie dingen van het leven. Een spelletje doen. Of samen op pad. De zorg die u nodig heeft kunt u met een gerust hart aan Martha Flora overlaten. Dat is ook erg prettig voor uw partner.

De Meander: het hart van onze beschermde samenleving

Martha Flora Rotterdam biedt volop ruimte aan haar bewoners. U geniet er van leefruimte en privacy. Wanneer u uw studio of appartement verlaat, komt u in de Meander: de beschermde en gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Hier vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Ook bezoekers zijn er van harte welkom. Neem plaats in de gezellige huiskamer of in de eetkeuken, ga lekker met een boek in de bibliotheek zitten, geniet van de mooie tuin of ga aan de slag in het atelier. U ziet: bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Zelfs huisdieren zijn in overleg welkom.

Veel privacy bij Martha Flora Rotterdam

Martha Flora: het particuliere verpleeghuis in Rotterdam

De omgeving

Martha Flora Rotterdam ligt aan de rand van Rotterdam, in Hillegersberg, tegen het Lage Bergse Bos. Het verpleeghuis is zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid bij het complex. Onze medewerkers gaan – als u dat wilt – graag met u op pad in de omgeving. Een boodschap doen bijvoorbeeld, of even wandelen in het nabij gelegen Bergse bos. Natuurlijk kunt u ook in de beschermde omgeving van ons pand blijven. Binnen, of in de veilige, weelderig beplante tuin met zonneterrassen, rondom het complex. Hier heeft u geen overlast van eventuele drukte buiten.

Als ik bedenk wat ik mijn eigen familie zou wensen dan is het een liefdevolle plek als deze. Een prachtig thuis waarbij iedereen alle ruimte krijgt om zichzelf te kunnen zijn.

Mariska Meijer, locatiemanager Martha Flora Rotterdam

Vraag een rondleiding aan

Onze locatiemanager Mariska Meijer vertelt u graag hoe wij de beste en meest persoonlijke dementiezorg in de praktijk organiseren. Bel haar voor meer informatie en/of een rondleiding op het nummer: 06-11768862.

Martha Flora Rotterdam
Schubertlaan 1
3055 HL Rotterdam
Meander: 010-3167100

Maak een afspraak

Ans Martha Flora Goes

Onze andere woningen

Particulier verpleeghuis
Bosch en Duin

Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

Verpleeghuis Bosch en Duin

Particulier verpleeghuis
Breda

Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte.

Verpleeghuis Breda

Particulier verpleeghuis
Den Haag

Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

Verpleeghuis Den Haag

Particulier verpleeghuis
Dordrecht

Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

Verpleeghuis Dordrecht

Particulier verpleeghuis
Goes

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Goes

Verpleeghuis Goes

Particulier verpleeghuis
Gouda

Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

Verpleeghuis Gouda

Particulier verpleeghuis
Haarlem

Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

Verpleeghuis Haarlem

Particulier verpleeghuis
Hilversum

Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hilversum.

Verpleeghuis Hilversum

Particulier verpleeghuis
Hoorn

Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

Verpleeghuis Hoorn

Particulier verpleeghuis
Hulsberg

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Hulsberg

Verpleeghuis Hulsberg

Particulier verpleeghuis
Maastricht

Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

Verpleeghuis Maastricht

Particulier verpleeghuis
Oegstgeest

Lees alles over onze Martha Flora locatie in Oegstgeest

Verpleeghuis Oegstgeest

Particulier verpleeghuis
Rotterdam

Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

Verpleeghuis Rotterdam

Particulier verpleeghuis
Twello

Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

Verpleeghuis Twello