Meer weten?

Wij helpen u graag

Bel 06-11768862

Beleef de sfeer. Vraag een rondleiding aan
Martha Flora en corona [lees verder]

Martha Flora Rotterdam

Particulier verpleeghuis Rotterdam

Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon particulier verpleeghuis in Rotterdam. Wij bieden de allerbeste, meest persoonlijke dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio of een appartement. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van de meest persoonlijke dementiezorg. Martha Flora Rotterdam is gelegen in het Molenlaankwartier in Hillegersberg, vlakbij het Bergse bos.

Ik word hier verschrikkelijk verwend en voel me bijna een koning.

– Bewoner Martha Flora Den Haag


Martha Flora wordt met een 9,1 beoordeeld.

Direct beschikbaar, neem contact op

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens achter voor (vrijblijvend) meer informatie over Martha Flora en uw situatie.

   

    

   Of maak direct een afspraak voor een rondleiding.

   Liefdevolle medewerkers bij particulier verpleeghuis in Rotterdam

   Liefdevolle medewerkers

   Bij Martha Flora werken we met een hoger aantal medewerkers dan gebruikelijk is in de verpleegzorg. Onze medewerkers hebben hierdoor echt de tijd voor u en maken het verschil. Elke dag weer. Ze verdiepen zich in uw persoonlijkheid, verplaatsen zich in uw belevingswereld en weten precies wat u wel en niet prettig vindt. En ook uw familie kennen ze goed. Kortom, onze mensen bouwen een echte, betekenisvolle relatie op met u en uw naasten. Ze weten wie u bent en wat dementie met u doet en staan altijd voor u klaar. Dat voelt goed en veilig.

   Uw zorgstudio

   In het ruime complex van onze locatie Rotterdam bevinden zich 24 studio’s en vijf appartementen. De studio’s zijn stuk voor stuk ruim en comfortabel. Een fijne omgeving waar u zich terug kunt trekken: alleen of met uw geliefde of familieleden. De studio’s variëren in grootte, van circa 45 m² tot 72 m². U kunt de ruimte geheel naar eigen wens inrichten. Zo kunt u hier dezelfde sfeer creëren als in uw huidige woning, zodat u zich gelijk helemaal thuis voelt.

   Zorgstudio bij Martha Flora Rotterdam

   Gezellige leefomgeving

   Samenwonen met uw partner

   Vinden u en uw partner het fijn om bij elkaar te blijven wonen? Ook dat kan bij Martha Flora. Op de tweede verdieping van ons particulier verpleeghuis in Rotterdam bevinden zich vijf comfortabele appartementen voor echtparen. U hoeft dus niet noodgedwongen gescheiden te gaan wonen; uw partner kan bij ons gewoon bij u blijven. In de appartementen kunt u allebei het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Samen genieten van de mooie dingen van het leven. Een spelletje doen. Of samen op pad. De zorg die u nodig heeft kunt u met een gerust hart aan Martha Flora overlaten. Dat is ook erg prettig voor uw partner.

   De Meander: het hart van onze beschermde samenleving

   Martha Flora Rotterdam biedt volop ruimte aan haar bewoners. U geniet er van leefruimte en privacy. Wanneer u uw studio of appartement verlaat, komt u in de Meander: de beschermde en gemeenschappelijke leefomgeving van Martha Flora. Hier vindt u altijd een plek waar u zich prettig voelt. Ook bezoekers zijn er van harte welkom. Neem plaats in de gezellige huiskamer of in de eetkeuken, ga lekker met een boek in de bibliotheek zitten, geniet van de mooie tuin of ga aan de slag in het atelier. U ziet: bij Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Zelfs huisdieren zijn in overleg welkom.

   Veel privacy bij Martha Flora Rotterdam

   Martha Flora: het particuliere verpleeghuis in Rotterdam

   De omgeving

   Martha Flora Rotterdam ligt aan de rand van Rotterdam, in Hillegersberg, tegen het Lage Bergse Bos. Het verpleeghuis is zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid bij het complex. Onze medewerkers gaan – als u dat wilt – graag met u op pad in de omgeving. Een boodschap doen bijvoorbeeld, of even wandelen in het nabij gelegen Bergse bos. Natuurlijk kunt u ook in de beschermde omgeving van ons pand blijven. Binnen, of in de veilige, weelderig beplante tuin met zonneterrassen, rondom het complex. Hier heeft u geen overlast van eventuele drukte buiten.

   Als ik bedenk wat ik mijn eigen familie zou wensen dan is het een liefdevolle plek als deze. Een prachtig thuis waarbij iedereen alle ruimte krijgt om zichzelf te kunnen zijn.

   Mariska Meijer, locatiemanager Martha Flora Rotterdam

   Vraag een rondleiding aan

   Onze locatiemanager Mariska Meijer vertelt u graag hoe wij de beste en meest persoonlijke dementiezorg in de praktijk organiseren. Bel haar voor meer informatie en/of een rondleiding op het nummer: 06-11768862.

   Martha Flora Rotterdam
   Schubertlaan 1
   3055 HL Rotterdam
   Meander: 010-3167100

   Maak een afspraak

   Onze andere woningen

   Particulier verpleeghuis
   Bosch en Duin

   Martha Flora Bosch en Duin is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele zorgstudio. Lees alles over Martha Flora Bosch en Duin.

   Verpleeghuis Bosch en Duin

   Particulier verpleeghuis
   Breda

   Naast uw eigen studio biedt ons particulier verpleeghuis in Breda veel gezamenlijke leefruimte.

   Verpleeghuis Breda

   Particulier verpleeghuis
   Den Haag

   Martha Flora Den Haag is allesbehalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Den Haag.

   Verpleeghuis Den Haag

   Particulier verpleeghuis
   Dordrecht

   Martha Flora Dordrecht beschikt over 28 comfortabele studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

   Verpleeghuis Dordrecht

   Particulier verpleeghuis
   Goes

   Lees alles over onze Martha Flora locatie in Goes

   Verpleeghuis Goes

   Particulier verpleeghuis
   Gouda

   Martha Flora Gouda is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. Lees alles over Martha Flora Gouda

   Verpleeghuis Gouda

   Particulier verpleeghuis
   Haarlem

   Martha Flora Haarlem is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Haarlem.

   Verpleeghuis Haarlem

   Particulier verpleeghuis
   Hilversum

   Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hilversum.

   Verpleeghuis Hilversum

   Particulier verpleeghuis
   Hoorn

   Martha Flora Hoorn is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Hoorn.

   Verpleeghuis Hoorn

   Particulier verpleeghuis
   Hulsberg

   Lees alles over onze Martha Flora locatie in Hulsberg

   Verpleeghuis Hulsberg

   Particulier verpleeghuis
   Maastricht

   Martha Flora Maastricht is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Maastricht.

   Verpleeghuis Maastricht

   Particulier verpleeghuis
   Oegstgeest

   Lees alles over onze Martha Flora locatie in Oegstgeest

   Verpleeghuis Oegstgeest

   Particulier verpleeghuis
   Rotterdam

   Martha Flora Rotterdam is allesbehalve een gewoon verpleeghuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Rotterdam.

   Verpleeghuis Rotterdam

   Particulier verpleeghuis
   Twello

   Martha Flora Twello is alles behalve een gewoon verzorgingshuis. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Lees alles over Martha Flora Twello.

   Verpleeghuis Twello